Володимир Остапчук подарував новій дружині розкішне авто: кермувати не треба, за водія все робить пульт

Український шоумен Володимир Остапчук любить шокувати широкий загал своєю епатажною поведінкою, відвертими зізнаннями, тематикою своїх передач, які спільнотою сприймаються не однозначно.

Ще не так давно лише лінивий не обговорював його чергове кохання та одруження. Обраницею 38 річного чоловіка стала 22 річна Катерина Полтавська.

Зі слів самого Володимира 16 річна різниця у віці з дружиною спочатку його напружувала.

“У мене з її мамою менше різниця, ніж у мене з нею”,- розповідав Остапчук.

Та коли чоловік зрозумів, що молода дружина, як він каже, з цього приводу “не париться”, то і для нього це перестало бути предметом турботи.

В одному з інтерв’ю Володимир навіть повідомив, що до нього Катерина не була ні з ким у близьких стосунках. Поки що спільних дітей у пари немає. Можливо тому юна дружина у шоумена частково асоціюється з дитиною.

Чоловіку стільки років, скільки жінці, яку він кохає?

Вол
Володимир Остапчук зробив подарунок дружині. Фото з інстаграм В. Остапчука

Нещодавно Володимир похизувався подарунком, який зробив жінці, коли дізнався, що у дитинстві вона мріяла гратися з автомобілем, яким можна керувати за допомогою пульта. Правда, Остапчук приписав, що ця іграшка і для нього також. Отже, вірогідно, бавитися будуть разом.

Про свою дружину Володимир в інтерв’ю казав так:

“Вона розумна, зріла людина. І набагато розумніші, ніж більшість жінок, яких я знав у житті”.

Втім, нагадаємо, що блогер Богдан Беспалов передав розповідь жінки, яка була свідком того, як під час відкриття дитячого садку у Кропивницькому, куди був запрошений шоумен,  кропивницькі дівчата хотіли сфотографуватися з Остапчуком, взяти його за руку або злегка обійняти. Але  Катерина Полтавська на правах дружини різко та некоректно припиняла будь-яку спробу чим зіпсувала враження не тільки від себе, а й від свого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.