Остапчук, Ектор Хіменес-Браво, Тіна Кароль та інші зірки, які скупляються на ринку: душевні шопоголіки

Українські зірки, які відвідують продуктові ринки. Серед них Тіна Кароль, Володимир Остапчук, Ектор Хіменес-Браво, Михайло Хома та Павло Зібров.

Зазвичай публічні люди віддають перевагу обходженню громадських місць. Однак деякі з наших українських зірок сміливо виходять на вулиці без масок та окулярів. Візьмемо до прикладу наші продуктові базарчики. Ніколи б не подумали, що стоятимете у черзі перед, наприклад, Тіною Кароль?

Здавалося б, ринки – це територія звичайних людей, і далеко не медіа. Проте, за сценою гламурних образів приховані реальні особистості, які знаходять час, щоб вибрати свіжі продукти. Наші улюблені артисти та артистки часто піддаються, можливо, цій звичці з минулого. Спробуймо пригадати, хто саме з наших зірок відмітився на продуктових базарчиках.

Тіна Кароль

Українські зірки, які скупляються на ринку
Українські зірки, які скупляються на ринку

Почнемо з нашої ікони елегантності – Тіни Кароль. Навіть перебуваючи у віддаленому Казахстані, де вона представляє свій новий альбом “Красиво”, співачка не втрачає звички робити звичайні речі. Нещодавно Тіна вирішила доторкнутися до місцевого колориту і вирушила на головний базар міста.

Тіна перебуватиме в Казахстані ще тиждень, але вона вже встигла завітати на найбільший ринок країни, де закупилась продуктами. Фотографії та відео з її вибору фруктів швидко розлетілися в інтернеті. Тіна обрала алтайський мед та свіжі фрукти.

Володимир Остапчук

Українські зірки, які скупляються на ринку
Українські зірки, які скупляються на ринку

Недавно український шоумен та ведучий, Володимир Остапчук, також вирішив скупитись на продуктовому ринку. Володимир провів цю екскурсію зі своєю молодою дружиною. Пара зробила декілька знімків та вирішила поділитися ними з прихильниками на сторінці в Instagram. Вони купили фрукти, а знімки підписали в дусі гумору, називаючи ринок своєю улюбленою розвагою.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво — не лише один з найпопулярніших шеф-кухарів, але й наше джерело позитиву. Недавно він опублікував відео, де відвідував продуктовий ринок.

У відео, яке він опублікував, Ектор підходить до одного з вуличних магазинчиків на ринку і вирішує пригостити продавця своїм колумбійським супчиком. Ситуація виявилася комічною, оскільки ні продавець, ні покупець не впізнали знаменитого шефа-кухаря. Вони відмовились скуштувати його страву. Ектор підписав відео гумористично: “Моя перша спроба пригостити людей на ринку колумбійським супом.”

Михайло Хома

Українські зірки, які скупляються на ринку
Українські зірки, які скупляються на ринку

Ще однією яскравою зіркою, що відвідує продуктові ринки, є наш Михайло Хома. У мережах можна знайти фотографії Михайла з Херсонського ринку, які, як здається, були зроблені ще до повномасштабного вторгнення. Артист підписав цю фотографію, питаючи своїх прихильників, що б вони хотіли отримати з Херсону.

Павло Зібров

Українські зірки, які скупляються на ринку
Українські зірки, які скупляються на ринку

Звісно, не можна обійти увагою – Павла Зіброва. Відомий український виконавець та герой багатьох поколінь, Павло Зібров, не тільки обожнює своє рідне місто, але й часто ділиться своїми прогулянками Києвом в мережах. Однією з фотографій, є із Бессарабського ринку – одного з найстаріших торговельних місць столиці.

Наші улюблені артисти, які зазвичай “блищать на сцені”, зачаровують нас не лише своїми талантами, але й простотою та щирістю

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.