Чим харчуються холостяки Добринін, Хіменес-Браво, Клопотенко: на столі не бутерброди, а вишукані наїдки

Це раніше чоловіки одружувалися, щоб мати гарантований абонемент на триразове харчування вдома. Тепер вони навчилися чудово поратися з цим самотужки. Що готують зіркові холостяки?

Нікіта Добринін

Холостяк, якому приписують роман із блогеркою Чарою Хорив, не чекає від дівчини смачних обідів. Нікіта закатав рукава і сам став до плити. Шедеври кулінарії, які вийшли з-під його рук, приємно вразили підписників Інстаграму.

Добринін приготував такі гарні суші, що всі були у захваті й лише слинки ковтали. Анонс знаменитого чоловіка всі сприйняли з підйомом:

“Це кайф – мріяти і вже робити кроки до крутого проєкту”.

Ектор Хіменес-Браво

Майстер-шеф за відсутності своєї дівчини, яка перебуває за кордоном, зазвичай проводить вечори на кухні. Але не на самоті, а в компанії собачок. Тепер до Лупіти додався ще один чотирилапий. Обоє ладні покуштувати страву від Ектора.

А приготувати відомий кухар пропонує пасту-п’ятихвилинку. Рецепт із розряду – все змішав і ласуєш. До відвареної пасти колумбієць додав смажену курку з беконом. Далі пішли в діло огірок, авокадо, червона квасоля, кукурудза, черрі та салат айсберг. Вийшла повноцінна страва, що не потребує гарніру.

Євген Клопотенко

Невтомний кухар пропонує страву для лінивих. З тістом заморочуватися не потрібно. Можна взяти готову тортилью. Начинка дуже проста – салямі з кетчупом. Все це загортається конвертиком, розрізається навпіл і викладається у форму для запікання.

Звісно, зверху притрушується натертим сиром. За 20 хвилин випікання маєте страву, чудову на смак, яка виглядає немов ресторанна. Євген певен, що всі найкращі відкриття людства зроблені саме ледащами, яким не хочеться робити зайвих рухів. От вони й придумують способи, як полегшити своє життя.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.