Маша Кончаловская: вся історія. Чому Юлія Висоцька тримає дочку в комі

У 2013 році сім'я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію. Найбільше постраждала їхня дочка Маша, якій на момент інциденту було 13 років. Дівчинка досі перебуває в комі.

2013 рік поділив життя сім’ї телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського на “до і після”.

Восени того року автомобіль, в якому їхала сім’я, потрапив в страшну аварію на дорогах Франції. За кермом тоді сидів сам Андрій. Машина вилетіла на зустрічну смугу з вини самого режисера.

Найбільше в тій трагедії постраждала дочка подружжя Маша — дівчинці на той момент було 13 років. Її негайно госпіталізували в одну з французьких клінік з важкою травмою голови. Медики прийняли рішення ввести її в медикаментозну кому.

Кілька місяців вона була підключена до апарату штучного життєзабезпечення. Пізніше її перевезли в Росію, де медики продовжили боротьбу за життя дівчинки.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з сином і донькою Машею

Практично третину свого життя Маша знаходиться в комі. У цьому році дівчинці виповниться 20 років, 7 з яких вона провела без свідомості.

Самі батьки не дають офіційних коментарів, щодо стану своєї дочки. У ЗМІ з’являлася інформація про те, що дівчинка виходила з коми і йде на поправку. Однак жодних підтверджень цим чуткам не було.

Деякі видання посилаються на зведеного брата Маші Єгора Кончаловського і пишуть, що вона почала самостійно дихати, а глибока кома змінилася на поверхневу.

Мама і тато дівчинки продовжують замовчувати всі деталі сімейної трагедії, пояснюючи це тим, що навколо їхньої сім’ї дуже багато недоброзичливців, тому вони вважають за краще не поширюватися про особисті речі.

Юлія Висоцька та дочка Маша
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.