Ірина Федишин з синами підторговує цуценятами: “Ці пухнастики можуть стати вашими друзями”

Ірина Федишин навідалася в гості до брата, де на неї та синів чекав справжній сюрприз. Собака народила відразу семеро цуценяток. Зірка не стрималася й сфотографувалася з малечею.

У брата Ірини Федишин собака породи американська акіта. Цуценятка вийшли дуже симпатичними – один кращий за іншого. Ірина та її сини ледве вмостили малечу в себе на руках, щоб зробити фото.

Співачка запропонувала підписникам придбати песиків, запевнивши, що всі вторговані гроші підуть на допомогу одній із бригад ЗСУ. Тож кошти людей допоможуть нашим хлопцям. Ірина поспішає, адже збирається у передріздвяний тур до Чехії.

А відразу після Різдва зірка даватиме концерти в різних містах Західної України. Вже після Нового року Федишин навідається ще й до Житомирщини та Вінниччини. Деякі підписники сповістили, що вже придбали концерти у своєму місті та з нетерпінням чекають на зустріч.

Полтавці образилися, що їхнє місто не потрапило у список концертів. Дніпряни та харків’яни теж не проти потанцювати під чарівні пісні Федишин, та артистка найближчим часом туди не збирається. Знайшлися й такі, що звернули увагу на цуценяток:

“Які милі!”

“Краскнчики!”

“Такі гарні цуценята!”

“Я також хочу такого ведмедика!”

Цікавилися ціною на собачок. Хтось похвалився, що вже має хлопчика такої породи. Один з коментаторів, певно, неуважно прочитав пост Федишин, оскільки обурився, що стільки гарних собачок помирають на вулиці. Хоча насправді це не так – тваринки мешкають у люблячій родині, ситі та доглянуті.

Ірина Федишин з синами підторговує цуценятами

Деяким кортіло б узяти малятко на виховання, але, на жаль, нині перебувають за межами України. Знайшлися й такі, що віддають перевагу котикам. Та всім гуртом одноголосно побажали цуцикам знайти хороших господарів, які дбатимуть про них й піклуватимуться, як належить.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.