Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як перестала “пихтіти”: “Почала жерти”

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що погладшала аж на 8 кілограмів всього за два тижні. Причиною цьому стала відмова співачки від шкідливих звичок.

Оля Полякова – відома українська артистка, яка завжди відрізнялася стрункою, підтягнутою фігурою і довгими ногами. Ще недавно зірка хизувалася своїм сталевим пресом, над яким вона довго пітніла у спортивному залі та зараз все змінилося. Полякова не приховує, що з початком повномасштабної війни в Україні вона почала забагато дозволяти собі алкоголю. За словами співачки, вона пила щодня. Це був келих вина на ніч, та він був кожного дня. Як виявилось, артистка має ще грішки. Полякова вже декілька років палить електронні цигарки. І ось нещодавно співачка вирішила позбавитись від своїх шкідливих звичок. Та вже через два тижні після того, як Оля кинула пити та палити, вона побачила плюс 8 кілограмів на вагах. Про це співачка розповіла у своєму Інстаграм-блозі.

Зараз буде шок-контент. Я 2 тижні тому кинула палити електронку і пити спиртне. Я кинула палити і замість цього почала жерти у ненормованій кількості і ще й солодке. Я ніколи не любила солодке, але зараз я хочу палити і тягну до рота шоколадки, цукерки.

, – розповіла Полякова.

Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як відмовилась від шкідливих звичок
Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як відмовилась від шкідливих звичок

Також співачка розповіла, що палити вона почала після початку повномасштабної війни.

Я ніколи не курила реальних сигарет. Я почала посмоктувати електроночку років 3 тому і робила це рідко, коли вип’ю. Коли почалася війна, я дуже сильно закурила електронку.

, – зізналася співачка.

Я справлюся! Ще не з тим справлялася!

, – додала Полякова.

Варто відзначити, що у свої 44 роки Оля Полякова має чудовий вигляд, їй можна дати не більше 35. При цьому співачка зізнається, що не дотримується суворої дієти і має шкідливі звички. Секрет краси Полякової у хорошій генетиці і доглядових процедурах у косметолога.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.