Чоловіки, які робили пропозицію прямо на сцені: Ірина Білик розповіла про сміливих залицяльників

Несподівана пропозиція руки та серця зі сцени, яку Ірині Білик зробили вдруге. Артистка поділилась подробицями свого нового етапу особистого життя.

Нещодавно під час одного з концертів Ірини Білик, співачці зробили пропозицію руки та серця, прямо на сцені. Згодом вона детально поділилася подробицями змін у своєму особистому житті.

Чоловіки, які робили пропозицію прямо на сцені
Чоловіки, які робили пропозицію прямо на сцені

У інтерв’ю на радіо “Мелодія FM”, артистка з великим захопленням показала обручку, яку їй подарував новий симпатичний обранець. Ірина розповіла, що зараз вони з Миколою обрали шлях дружби та близькості.

“Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави. Для сексу – ми незнайомі. Мені ще треба місяць-два з ним розмовляти й пити каву. Довго”, – поділилася знаменитість.

Зокрема, Ірина трохи розповіла про обранця – його звати Микола, він власник салону краси у Тернополі. Виявилося, що цей молодий чоловік, як і сама Ірина, корінний тернополянин.

Співачка поділилася цікавинкою про обручку, яка на чотири розміри менша та містить у собі спеціальне гравіювання всередині. І, звісно, Ірина вирішила носити із собою цей символ кохання кожен день. Зірка додала, що у Миколи є усі шанси, щоб завоювати її серце.

Пригадаємо, що попередній обранець, Дмитро Коляденко, також робив пропозицію руки та серця прямо на сцені під час церемонії Miss Blonde Ukraine, де зіркова пара виступала як ведучі.

Чоловіки, які робили пропозицію прямо на сцені
Чоловіки, які робили пропозицію прямо на сцені

Дмитро Коляденко, виступивши перед аудиторією, зробив пропозицію своїй коханій, подарувавши до цього шикне кільце з бриліантами. Співачка прийняла обручку, але відповідь на пропозицію руки та серця залишила відкритою, вона пообіцяла подумати.

Ірина Білик залишається вірною собі і не спішить приймати важливі рішення одразу, а її терпіння стає підтвердженням цього.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.