Кравець готується стати мамою? Зірка “Жіночого кварталу” вагітна: Блажкевич повідомила хороші новини

Українська актриса та зірка популярного гумористичного шоу "Жіночий квартал" чекає на появу дитини. Про це знаменитість повідомила на своїй Інстаграм-сторінці.

Аліна Блажкевич здобула особливу популярність після початку своєї діяльності у команді гумористичного шоу “Жіночий квартал”. Нині знаменитість продовжує будувати свою кар’єру, займається волонтерством і благодійністю. Нещодавно стало відомо і про те, що невдовзі зірка стане мамою. Про свій цікавий стан знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Аліна Блажкевич стане мамою

У своєму Інстаграм-блозі відома українська актриса та гумористка Аліна Блажкевич зазначила, що разом із коханим чоловіком чекає на появу первістка. Таку чудову новину знаменитість доповнила студійними світлинами від столичного фотографа Івана Кабанкова.

Відома українська актриса та зірка Жіночого кварталу повідомила про свою вагітність
Відома українська актриса та зірка Жіночого кварталу повідомила про свою вагітність

В описі знаменита українська актриса зазначила, що вона при надії – й у прямому сенсі цих слів, і у переносному. Артистка зізналась, що вона вже не може дочекатись, коли її родина стане більшою на одного члена. Крім того, Аліна Блажкевич зауважила, що сподівається на те, що токсикоз, пов’язаний із вагітністю, більше до неї не повернеться.

Аліна Блажкевич з Жіночого кварталу повідомила про те, що чекає на появу первістка
Аліна Блажкевич з Жіночого кварталу повідомила про те, що чекає на появу первістка

Про те, чи стане Олена Кравець хресною мамою дитини своєї колеги та подруги, замислились її шанувальники. Зірковий дует подружився під час спільної роботи над гумористичним проєктом “Жіночий квартал”. Втім, з цього року відома українська актриса Олена Кравець більше не є частиною студії “Квартал 95”. Хай там як, але навіть після початку нового етапу свого життя зірка підтримує зв’язок із колегами, а Аліну Блажкевич ніжно привітала з вагітністю.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.