Третя дружина Остапчука Катя Полтавська відповіла на питання про власну вагітність: “Зараз складний період”

Третя дружина українського шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська зізнається, що мріє мінімум про двох дітей. Прихильники зіркової пари підозрюють, що вони вже чекають на поповнення.

Володимир Остапчук – 39-річний український телеведучий і шоумен, який відомий публіці своїм бурхливим особистим життям. Чоловік вже має за спиною 2 розлучення, а зараз він одружений втретє на дівчині, яка молодша від нього на 16 років.

23-річна журналістка Катя Полтавська стала відома публіці саме завдяки роману з Остапчуком. Вони почали відносини, коли шоумен ще офіційно був одружений з другою дружиною Христиною Горняк. Катя не приховує, що з’їхалася з шоуменом вже на другу їхню зустріч, а вже через півроку стосунків закохані натякнули на те, що вони одружилися. Цікаво, що Остапчук та Полтавська досі тримають інтригу, щодо офіційності їхнього статусу. Та зіркові знайомі пари не раз проговорювалися, що Остапчук одружився втретє.

Дружина Остапчука заговорила про переїзд
Третя дружина Остапчука Катя Полтавська відповіла на питання про власну вагітність

Зараз Полтавська активно веде свій Інстаграм-блог, де показує подробиці свого життя з телезіркою. Нещодавно Катя полтавська опублікувала у своїх Інстаграм-сторіс дивний допис, який частина фоловерів сприйняли, як натяк на вагітність. Так, Катя опублікувала фото з ліжка, де поряд з нею стояла коробочка з томатами чері.

У мене в житті зараз дуже складний період – ранок

, – написала дружина Остапчука.

Прихильники поцікавились у Каті, чи вона вагітна, на що вона відповіла неоднозначно:

Вова наче ні.

Третя дружина Остапчука Катя Полтавська відповіла на питання про власну вагітність
Третя дружина Остапчука Катя Полтавська відповіла на питання про власну вагітність

До слова, раніше, відповідаючи на питання підписників, Катя Полтавська зізнавалася, що мріє про велику сім’ю і планує народити мінімум двох дітей. Варто відзначити, що у самого Володимира Остапчука діти є. Чоловік має сина та доньку від першої дружини Олени Войченко. Зараз діти шоумена разом з їхньою мамою живуть у Канаді. Туди Олена Войченко виїхала після початку повномасштабної війни в Україні. Володимир Остапчук дуже рідко бачиться зі своїми дітьми, не частіше, ніж раз на півроку.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.