Осінні холоди застали зненацька: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав, як вони з родиною гріються

Відомий український артист і чоловік Тоні Матвієнко показав, як вони приготувались до зимових морозів. Знаменитість використовує доволі незвичайний спосіб опалення приміщення.

Арсен Мірзоян, відомий український артист, давно здобув популярність. Раніше співак перебував у стосунках зі своєю колишньою дружиною, але тепер він перебуває у шлюбі з Тонею Матвієнко. Зіркова пара живе душа в душу. Чоловік Антоніни став для неї головною підтримкою після втрати матері – Ніни Митрофанівни. Попри все, знаменитості продовжують жити життя.

Мірзоян показав, як гріється

Так, відомий артист активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Арсен Мірзоян час від часу ділиться цікавими фотографіями з кумедними підписами. Ось і нещодавно відомий український співак розмістив у своєму фотоблозі новий кадр, на якому продемонстрував, як вони з родиною приготувались до зимових холодів. Такий незвичайни спосіб здивував шанувальників Арсена Мірзояна.

Чоловік відомої артистки Тоні Матвієнко показав, як гріється, коли на вулиці холодно
Чоловік відомої артистки Тоні Матвієнко показав, як гріється, коли на вулиці холодно

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм чоловік поділився цікавим кадром, який був зроблений біля плити на кухні. Достеменно невідомо, де саме Арсен Мірзоян зробив цей кадр – чи це була їхня з Тонею Матвієнко кухня, чи він зроби фотографію в іншому місці. Хай там як, але на плиті горіло одразу декілька конфорок. В описі до Інстаграм-історії Мірзоян зазначив, що таким чином вони гріються.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продемонстрував незвичайний спосіб опалення приміщення
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продемонстрував незвичайний спосіб опалення приміщення

Варто зазначити, що останнім часом в Україні і дійсно не тепла погода. Так, у низці українських міст можна спостерігати різке похолодання. У деяких регіонах вже почало сніжити, а у столиці стабільно тримається холодна температура. На півдні Україні не так давно і зовсім було штормове попередження.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.