Осінні холоди застали зненацька: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав, як вони з родиною гріються

Відомий український артист і чоловік Тоні Матвієнко показав, як вони приготувались до зимових морозів. Знаменитість використовує доволі незвичайний спосіб опалення приміщення.

Арсен Мірзоян, відомий український артист, давно здобув популярність. Раніше співак перебував у стосунках зі своєю колишньою дружиною, але тепер він перебуває у шлюбі з Тонею Матвієнко. Зіркова пара живе душа в душу. Чоловік Антоніни став для неї головною підтримкою після втрати матері – Ніни Митрофанівни. Попри все, знаменитості продовжують жити життя.

Мірзоян показав, як гріється

Так, відомий артист активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Арсен Мірзоян час від часу ділиться цікавими фотографіями з кумедними підписами. Ось і нещодавно відомий український співак розмістив у своєму фотоблозі новий кадр, на якому продемонстрував, як вони з родиною приготувались до зимових холодів. Такий незвичайни спосіб здивував шанувальників Арсена Мірзояна.

Чоловік відомої артистки Тоні Матвієнко показав, як гріється, коли на вулиці холодно

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм чоловік поділився цікавим кадром, який був зроблений біля плити на кухні. Достеменно невідомо, де саме Арсен Мірзоян зробив цей кадр – чи це була їхня з Тонею Матвієнко кухня, чи він зроби фотографію в іншому місці. Хай там як, але на плиті горіло одразу декілька конфорок. В описі до Інстаграм-історії Мірзоян зазначив, що таким чином вони гріються.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продемонстрував незвичайний спосіб опалення приміщення

Варто зазначити, що останнім часом в Україні і дійсно не тепла погода. Так, у низці українських міст можна спостерігати різке похолодання. У деяких регіонах вже почало сніжити, а у столиці стабільно тримається холодна температура. На півдні Україні не так давно і зовсім було штормове попередження.