Камалія спантеличила Михайла Поплавського: привітала співочого ректора через 2 дні після дня народження

28 листопада співочий ректор Михайло Поплавський відзначив 74-річчя. Далеко не всі зірки уклалися в цю дату з привітаннями. Деякі значно запізнилися з квітами й побажаннями.

Михайло Михайлович Поплавський отримав чимало привітань на 74-ту річницю від дня народження. Зокрема, третій президент Віктор Ющенко наділив іменинника медом із власної пасіки. Та неабияким, а тим, що здобув чимало нагород на сільськогосподарських виставках у Європі.

Як Михайла Поплавського вітали з днем народження

Привітали знаменитого ректора по культурі також Наталя Могилевська та Павло Зібров, які викладають в його університеті, та чимало інших знаменитостей.

Як Михайла Поплавського вітали з днем народження

Студенти влаштували справжнє шоу з кульками у вигляді сердечок і студенткою у костюмі Мерилін Монро та білій перуці, яка заспівала “Хеппі Бездей Тую”.

Як Михайла Поплавського вітали з днем народження

Мих Мих щиросердно подякував усім, хто проявив увагу до його скромної персони. А тих, хто не встиг доєднатися до Київського інституту культури, запросив 2 грудня на день відкритих дверей, що обіцяє багато грандіозних цікавинок для абітурієнтів.

Як Михайла Поплавського вітали з днем народження

За 2 дні спохопилася й Камалія. Артистка теж привітала Поплавського з днем народження величезним кошиком троянд і словами:

“Хай українська пісня ще багато-багато років лунає у вашому серці!”

Не дивно, що співачка забула про важливий день у житті колеги по сцені. Камалія була зайнята записом композиції для альбому “Сильна, як ніколи”. На цей раз заспівала дуетом з українським репером Paul Hank.

Композицію артисти назвали “Кулями”, уклавши в зміст пісенного твору власні відчуття та спогади про початок великої війни. Автори пісні з Чернігова. Вони не з чуток знають, що таке жах російської окупації. Тож слухати композицію без сліз практично неможливо. Завдяки ЗСУ, життя у нас продовжується.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.