Дружина Романа Сасанчина розповіла про невтішний результат обстеження її 2-річної доньки: “Шуми в серці”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна поділилася невтішними новинами щодо здоров'я її 2-річної доньки Елізабет. За словами Іванни, у дівчинки є шуми в серці.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин вже майже пів року живе разом зі своєю дружиною та маленькою донечку у подарованій на проєкті квартирі на Київщині. І хоча, ремонт зроблений лише в одній кімнаті, подружжя раді жити у великому місті.

Поки Роман Сасанчин активно займається музикою, його дружина Іванна займається вихованням дитини і встигає активно вести свій блог в Інстаграм. Нещодавно дівчина поділилася не дуже добрими новинами зі своїми підписниками. Так, Іванна розповіла, що повела доньку на плановий огляд до лікарів і у неї виявили шуми в серці.

Ми були на огляді в лікаря. Нам сказали, що в Елізи чути шум в серці. УЗД потрібно обов’язково зробити

, – розповіла Іванна.

Дружина Сасанчина розповіла про невтішний результат обстеження її 2-річної доньки
Дружина Сасанчина розповіла про невтішний результат обстеження її 2-річної доньки

Також дівчина додала, що ніколи раніше їй про це лікарі не говорили.

Варто відзначити, що це єдина проблема зі здоров’ям у маленької Елізи. Так, у дівчинки в перші місяці життя на щоці з’явилася гемангіома – доброякісна пухлина, яка складається із судин. Лікарі наполягали на тому, щоб оперативним шляхом прибрати цю пухлину, адже, якщо порушиться її цілісність, то це може закінчитися трагічно. Та Іванна вирішила дочекатися, коли дівчинці виповниться 3 роки і після цього приймати рішення щодо операції.

Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про свою вагітність
Дружина Романа Сасанчина розповіла про невтішний результат обстеження її 2-річної доньки

Нагадаємо, Роман Сасанчин рано став батьком. Маленька Еліза народилася, коли виконавцю було всього 19 років. За місяць до народження донечки Роман офіційно одружився з матір’ю своєї дитини Іванною. Незважаючи на свій юний вік, хлопець запевняє, що справляється зі своїми батьківськими обов’язками. А ось його дружина не зовсім з цим згодна. Так, Іванна час від часу скаржиться на Романа через те, що він не допомагає їй в побуті та з вихованням дитини. Дівчина вже неодноразово зізнавалася, що подумую про розлучення.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.