Лілія Ребрик вперше засвітила елітне авто, на якому ганяє столичними дорогами: не машина, а кабан на дорозі

Бути успішною та встигати все — завдання непросте, але для зіркової телеведучої Лілії Ребрик, здається, це легко вдається завдяки її вмілому управлінню часом та, звісно ж, крутому автомобілю.

Лілія Ребрик завжди була і залишається в центрі уваги. Її активна участь в різноманітних благодійних проєктах стала не менш відомою, ніж артистична діяльність. Важко уявити, як одна людина встигає виконувати стільки функцій, але пані Лілія, здається, володіє чарівною формулою успіху — ефективно використовувати кожен момент.

Лілія Ребрик: майстриня часу на колесах

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик показала своє елітне авто, на якому ганяє столичними дорогами

Життєрадісна жінка, яка завжди відкрито розповідає про свої справи в родині та волонтерстві, наразі в очікуванні третьої дитини, і вона вже довела, що може встигати все завдяки своєму надзвичайному підходу до життя.

Нещодавно на сторінці в інстаграмі Лілія показала мініатюрний фільм про те, як вона провела свій день з ранку до вечора: спочатку дівчат розвезла у школу та садочок, потім помчала у волонтерських справах, далі забрала дітей та відвезла старшу на заняття танцями, до самого вечора, актриса не мала спокою, аж поки не повернулась додому.

Не дивно, що вона обрала своїм щоденним девізом гасло: “Встигнути все”. Інакше не можна поєднати материнські турботи зі своїми професійними та волонтерськими справами. І ось тут на допомогу приходить її надзвичайний автомобіль. Круте авто для неї не розкіш, не лише засіб транспортування. Це важливий елемент у стратегії власного життя.

Дивлячись на вагітну телеведучу за кермом, приємно спостерігати, наскільки майстерно тендітна жінка керує своїм авто, а здоровезна машина, наче слухняний звір, виконує накази господині. Це вражає, ще й тому, що такою відеорозповіддю Лілія привертає увагу до того, що час — це найцінніший ресурс, і його можна ефективно використовувати, якщо тільки знаєш, як.

Успішна кар’єра, театр, телебачення, благодійність, двоє дітей та вагітність… Вона встигає все завдяки своєму характеру та крутому авто. Вона вражає та надихає, демонструючи, що життя повноцінне, коли ти вмієш влаштовувати його на свій лад.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?