Настя Каменських розгуляє по Маямі, а Потапа поряд не видно: чи справді все гаразд у зірковому сімействі

Коли в мережі розповсюдилися чутки про розлучення Потапа й Насті Каменських, репер оприлюднив в Інстаграмі відео, де вони перебувають разом у Маямі. Загал мав повірити, що у зірок усе гаразд.

Щоб нікому не спало на думку, що в Потапа з Настею Каменських справа йде до розлучення, Олексій оприлюднив відео зі студії, де вони з дружиною перебувають разом. Чоловік сповістив, що має дуже напружений графік, просуваючи музику за кордоном.

Настя Каменських не бажає селфітися з Потапом у Маямі

Після Києва та Одеси репер подався до Барселони, Мадрида, Лондону, Берліна, ОАЕ. Тепер настав час Маямі та Нью-Йорка, а далі за планом Мексика й Колумбія.

Наступний пост репера присвячений презентації пісні You and Yo. Відеоряд показує Настю, яка прийшла на телебачення давати інтерв’ю, а Потап слідує назирці, але близько не підходить. А ще він хвалиться, що є автором пісні.

Настя Каменських не бажає селфітися з Потапом у Маямі

Біля студії звукозапису чоловік робить селфі сам. На радіо SiriusXM Олексій теж начебто завітав разом із Каменських, але встигає прихопити на фото лише плече дружини, яка заходить у двері. Стати поряд із благовірним й зробити селфі Настя, здається, не має бажання.

Настя Каменських не бажає селфітися з Потапом у Маямі

Якщо прокрутити стрічку новин в Інстаграмі NK, там на Потапа немає жодного натяку. Настя сама гуляє вулицями Маямі, викладає фото з журналістами, яким дає інтерв’ю. А от світлин із пляжу поряд із благовірним немає жодної. Тож можна дійти висновку, що працюють голубки разом, а от у стосунках у них відчувається напруження.

Композиція You and Yo була записана в Америці кілька років тому. Але здавалося, вона ніколи не дійде до меломанів. Спочатку панувала пандемія, потім почалося повномасштабне вторгнення в Україні. Тепер же врешті дійшов час до презентації. Настя Каменських відзначила, що рада ділитися творчістю у різних куточках світу, а заразом сповіщати людям про стан справ в Україні.