На тлі чуток про розлучення: Потап виїхав з України разом з Настею Каменських до Маямі – “Все ще разом?”

Нещодавно загострилися чутки про те, що зіркове подружжя Потап і Настя Каменських розлучаються і вже живуть окремо. Та, схоже, і на цей раз чутки не мають нічого спільного з реальністю.

Потап і Настя Каменських – одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вони багато років приховували свої відносини від публіки. Зокрема через те, що саме Каменських стала тою самою розлучницею, через яку Потап покинув свою першу дружину Ірину Горову пiсля 15 років шлюбу. Закохані офіційно одружилися ще у 2018 році і ще рік приховували свій статус, аж поки не зіграли гучне весілля в травні 2019-го.

Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа
Потап виїхав з України разом з Настею Каменських до Маямі

Та ось останні 2 роки в Мережі не вщухають чутки про те, що у зіркової пари вже давно не так все добре у стосунках, як раніше. Відсутність спільних фото та світських виходів пари тільки підливають масло у вогонь. Нещодавно зірковий блогер Богдан Беспалов на своєму Ютуб-канаді заявив, що подружжя вже подали документи на розлучення, а Настя веде переговори з відомим лейблом, аби він займався її продюсуванням. Як відомо, Потап не лише чоловік Каменських, а й її продюсер та автор пісень. Тож в разі розлучення Каменських втрачає не лише чоловіка, а й може залишитись без продюсера.

Правда ці чутки, чи ні наразі точно сказати не відомо. На нещодавно Потап опублікував відео з Маямі, де показав, як підтримує зіркову дружину за лаштунками, поки вона дає інтерв’ю американського телеканалу Univision.

Каменських ніколи не приховувала, що працює не лише на українську аудиторію, а й на латиноамериканську. Нещодавно співачка випустила свою нову пісню іспанською мовою “Tu y Yo”, яка налаштована якраз на закордонну аудиторію.

У відео можна побачити, як Каменських дає інтерв’ю, а Потап її просто супроводжує і стоїть за лаштунками.  Чи знаходиться там чоловік в якості коханого чоловіка Насті Каменських, чи в якості її продюсера сказати складно. Та в будь-якому випадку, подружжя мають нормальні відносини і продовжують спільну роботу разом.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.