Потап і Настя розлучилися: вже не пара і живуть окремо. Історія кохання та розлучення, яка почалася зі зради

Чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських ходять уже давно. Тепер, за словами блогерів, справа дійшла до офіційного підтвердження, тож невдовзі зірки оголосять про розрив.

За словами Артура Адамова, розлучення зіркової пари – питання вирішене. Потап і Настя Каменських давно не живуть разом. А тепер взялися оформляти всі папери офіційно. Ведучий радіо “Люкс ФМ” сповістив:

“Потап і Настя – вони розлучилися. Він саме зараз живе за кордоном. Настя тусується в Україні. Із собачкою по лісу гуляє, я бачив її сторіз”.

Артуру невтямки, чому Настя в Києві, якщо за кордон виїжджала разом із репером. В оточенні зірок говорять, що за тиждень-другий вони оголосять про повний розрив стосунків.

Потап і Настя розлучилися

Слова Адамова вирішив перевірити колега Євген Фешак. Він попросив “спеціальних людей” дізнатися, наскільки подібна тема є актуальною. Отримав відповідь – зірки офіційно поки перебувають у шлюбі.

Знаменитий пліткар Беспалов ще раніше натякнув, що двоє співаків перебувають у стані шлюборозлучного процесу. Він виставив шматочок відео з відомого кліпу дуету “Не пара”. А згодом пояснив, що Потап й раніше зраджував Каменських, але тепер справа дійшла до її близької подруги. Такого Настя вибачити не могла.

Потап і Настя розлучилися

Стосунки Насті й Олексія теж розпочалися зі зради. Адже репер був одружений з Іриною Горовою. Тож не дивно, що цим же усе й закінчилося. Плітки про розлучення стали поширюватися вже за пів року після весілля Каменських із Потапенком. Воно відбулося 2019 року.

Пара нікому не розповідала про свої наміри одружитися. Більш того, ніхто не знав, що Олексій із Настею зустрічаються в романтичному плані. Настя у своїх інтерв’ю ніколи не підтверджувала намірів припинити шлюб із Потапом. Навіть коли спливли неприємні подробиці численних зрад репера, казала, що таких планів у неї немає. І це не дивно, адже шлюб із продюсером, на думку Беспалова, є чисто комерційним і дуже вигідним для співачки проєктом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.