Марно напрошувалась до Меладзе, Потапа та Монатіка: KOLA зізналась, чому з нею ніхто не хотів працювати

Молода українська артистка, відома під псевдонімом KOLA, розповіла про свої спроби знайти продюсера. Зірка зізналась, чому всі їй відмовляли у співпраці.

Нещодавно відома українська співачка, яку шанувальники знають під псевдонімом KOLA, дала інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Знаменитість пригадала, як починала кар’єру, а також розповіла про те, що є важливим для кожного артиста – пошук “свого” продюсера. Артистка пригадала, як їй відмовили у співпраці Меладзе, Потап, Монатік та Юрій Нікітін. У коментарі для журналістки зірка припустила, чому так сталось.

KOLA про пошук продюсера

Анастасія Прудіус, яка виступає під псевдонімом KOLA, в інтерв’ю для Маші Єфросиніної розповіла про свої пошуки продюсера. Знаменитість пригадала, як писала Дмитру Монатіку, Юрію Нікітіну та Потапу. Втім, популярні артисти не відповідали на наполегливе прохання артистки стати її наставниками. У відповідь на запитання Єфросиніної, чи відповідали продюсери їй взагалі, KOLA зазначила, що неохоче, припустивши, що саме небажання стало причиною відмови.

Відома українська співачка KOLA розповіла про пошуки свого продюсера у минулому
Відома українська співачка KOLA розповіла про пошуки свого продюсера у минулому

А ось у випадку з Костянтином Меладзе причина відмови продюсувати молоду зірку була абсолютно зрозумілою – знаменитість сам її озвучив. 13 років тому, коли співачці було 18 років, вона взяла участь у шоу “Україна сльозам не вірить”. У шоу талантів артистка ввійшла до 30-ки та претендувала на наставництво легендарного продюсера. Проте, KOLA вибула з проєкту, адже Костянтин Меладзе вважав її занадто молодою та ніжною для суворого світу шоубізу.

KOLA пригадала, чому їй відмовляли у співпраці популярні українські артисти та продюсери
KOLA пригадала, чому їй відмовляли у співпраці популярні українські артисти та продюсери

Хай там як, але з часом знаменита українська артистка змогла знайти свого продюсера. Іван Клименко перший написав співачці, запитавши, чи може послухати її творчість. KOLA надіслала йому, за власним зізнанням, слабку пісню з дивним текстом. Втім, саме ця комунікація стала початком успішної та якісної співпраці. KOLA зізналась, що початком своєї серйозної кар’єри вважає саме день, коли Клименко став її продюсером.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.