“Це зовсім несправедливо”: Юлія Леус вся в сльозах розповіла, що Андрій Джеджула відсудив у неї доньку

Відома українська блогерка та колишня дружина Андрія Джеджули розповіла про рішення суду, який нещодавно відбувся між нею та її колишнім чоловіком. Тепер донька проводитиме з нею менше часу.

У новому інтерв’ю для Аліни Доротюк колишня дружина Андрія Джеджули розповіла про суд зі своїм колишнім чоловіком. Знаменитість зізналась, що незадоволена рішенням судді та вважає його несправедливим. Щемливими подробицями всього, що відбулось, знаменита блогерка відверто розповіла журналістці та навіть продемонструвала відповідні документи.

Джеджула судиться з Леус

У розмові з Аліною Доротюк Юлія Леус зізналась, що не вважає свого колишнього чоловіка хорошим батьком. Річ у тім, що знаменитість сумнівається в його коханні до їхньої спільної доньки. Зірка поділилась, що він навіть відмовився оплачувати дитячий садочок, а причиною цьому, за словами Леус, став той факт, що чоловік має “якісь питання” конкретно до своєї колишньої дружини.

Колишня дружина Андрія Джеджули розповіла про їхній суд за дитину
Колишня дружина Андрія Джеджули розповіла про їхній суд за дитину

Юлія Леус розповіла, що через суд Андрій Джеджула домігся того, що зможе бачити свою доньку у конкретні дні. Мова йде про час із неділі після обіду до обіду середи. Також знаменитість розповіла, що Джеджула прагне бачитись із донькою в її день народження раз на два роки – тобто, одне своє свято вона проводить із мамою, а інше буде з ним. Так само і з іншими важливими сімейними святами. Щоправда, 8 березня Джеджула хоче “забрати” виключно собі – цього дня народилась його покійна мама.

Втім, запевнила Леус, таке рішення суду не є справедливим.

“Він знайде якусь, щоб сиділа також з дитиною… Як суд міг таке вирішити, я просто в шоці. Де правосуддя зараз. На мою думку, це зовсім несправедливо”, – поділилась роздумами Юлія Леус.

Колишня дружина Андрія Джеджули розповіла про їхній суд за дитину
Колишня дружина Андрія Джеджули розповіла про їхній суд за дитину

Нагадаємо, що про розлучення зіркового подружжя стало відомо восени минулого року. У жовтні знаменитості повідомили, що більше не разом. Щоправда, чітко про причини колишні закохані і досі не розповіли. Оскільки експодружжя має спільну дитину, яка не досягла повноліття, вони не можуть розлучитись просто так. Зіркова пара довго судиться, а юридичні з’ясування стосунків тривають і до сьогодні.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.