Настя Каменських чесно пояснила, навіщо вона та Потап виїхали з України в Дубай: “Це шлях уперед”

Відома українська співачка чесно розповіла, навіщо полетіла за кордон разом зі своїм зірковим чоловіком. Виявляється, закохані мають великі плани на життя за межами України.

Настя Каменських, відома українська співачка, з кінця минулого місяця перебуває далеко за межами рідної країни. Поки її чоловік Олексій Потапенко роз’їжджає світом, вирішуючи питання власного бізнесу, зірка теж не забуває про свою кар’єру. Нещодавно знаменитість розповіла про те, навіщо вони з Потапом поїхали за кордон та яку мету там переслідують.

Каменських про виїзд за кордон

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий допис, в якому розповіла про презентацію своєї нової іспанськомовної пісні. Зірка пригадала, що реліз відкладався і через пандемію, і через початок повномасштабної війни. Втім, продовжила артистка, врешті їй вдалось показати своє творіння шанувальникам. Знаменитість зізналась, що неймовірно рада через те, що ніякі перепони не змогли її зупинити.

Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном
Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном

У новій публікації відома українська співачка пояснила й те, навіщо перебуває разом зі своїм чоловіком Потапом за кордоном. Настя Каменських розповіла, що випуск нової пісні іспанською мовою став для неї початком кар’єри на міжнародному рівні. Наразі артистка дає інтерв’ю міжнародним каналам та медіа, популяризуючи себе та особистий бренд. Потап, як обранець і колега знаменитості, допомагає своїй коханій.

Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном
Настя Каменських пояснила, чому вона та її чоловік так довго перебувають за кордоном

В останньому дописі відома українська співачка Настя Каменських звернулась не лише до своїх шанувальників з України. Знаменитість також заговорила до тих фанатів, які живуть за кордоном. Співачка подякувала їм за цікавість до її творчості та сучасної поп-культури її рідної країни. Зірка визнала, що цінує кожен момент своєї кар’єри та професійної діяльності.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.