Софія Ротару поїхала за межі України та більше не живе під Києвом: “Багато років працювала, зараз для себе”

Софія Ротару поїхала за межі України та більше не живе під Києвом: "Багато років працювала, зараз для себе"

Софія Ротару, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни в рідній країні довго мовчала й не виходила на зв’язок. Пізніше зірка почала час від часу оголошуватись на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Щоправда, навіть там зірка з’являється вкрай рідко. Нещодавно відьма розповіла, що впевнена – артистка переїхала з України та більше не живе на Батьківщині. Деталі читайте далі.

Софія Ротару виїхала з України

Відьма Марія Тиха пояснила свій розклад, в якому випала карта “Колесо фортуни”. На думку провидиці, легендарна українська співачка переїхала жити в іншу країну, а нині прийняла рішення жити для себе. На думку відьми, Софія Ротару витрачає гроші, які заробила за все своє життя, а причиною, чому вона не виступає, є усвідомлення, що вона сама цього вже не хоче.

Відьма розповіла, що українська співачка Софія Ротару переїхала з України жити за кордон
Відьма розповіла, що українська співачка Софія Ротару переїхала з України жити за кордон

“Артистка багато років працювала, а зараз живе для себе і намагається зайвий раз себе не смикати, не нервувати”, – пояснила відьма Марія Тиха.

Крім того, додала вона, Софія Ротару прийшла до думки, що більше не бажає виступати з концертами та займатись професійною діяльністю. На думку відьми, артистка прагне відпочивати від довгих років побудови кар’єри.

До слова, раніше сестра відомої артистки Ауріка Ротару розповідала, що її рідна людина наразі живе у своєму заміському будинку під Києвом. За її словами, там сестра перебуває не сама, а зі своїм сином Русланом Євдокименком і його дружиною.

Відьма розповіла, що українська співачка Софія Ротару переїхала з України жити за кордон
Відьма розповіла, що українська співачка Софія Ротару переїхала з України жити за кордон

Варто нагадати, що раніше у мережі пояснили, чому артистка так рідко виходить на зв’язок і взагалі не з’являється на публічних заходах. За інформацією, якою поділилась наближена до співачки людина, Софія Ротару не так давно перенесла коронавірус. Вилікуватись від нього знаменитості було неабияк важко, а тому тепер вона обмежує спілкування з іншими, аби знову не опинитись у лікарні. З цієї причини співачка не виходить у світ і не дає концертів.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.