Пугачова і Галкін: останні новини та місцеперебування гумориста і співачки, які забрали дітей та емігрували

Відтоді, як Алла Пугачова покинула межі рф і переїхала на ПМП до Ізраїлю, за пересуваннями зірки всі стежать особливо прискіпливо. Які останні новини щодо місцеперебування?

Влітку, щойно вдарила спека, Алла Борисівна не змогла витримати ізраїльського клімату, тому зібрала близняток у дорогу. Всі канікули Ліза та Гаррі разом із матусею провели в прохолодній Прибалтиці, де було на кілька місяців орендовано ошатний будиночок.

Останні новини: де перебувають Пугачова й Галкін

Глава родини Максим Галкін час від часу навідувався до дружини та дітей у перервах між численними концертами. Звісно, до росії гумористу тепер зась, але є багато інших країн, мешканці яких залюбки чекають дотепних виступів артиста. І він старався, як міг. Навіть співав українського хіта “Піду втоплюся у річці глибокій”.

У вересні близнятам настав час йти до школи, тож родина повернулася до Ізраїлю. Хто ж міг подумати, що 7 жовтня ХАМАС нападе на країну, в якій було так комфортно жити зірковій родині?!

Максим перебував на гастролях, а Алла Борисівна з дітьми переховувалася у бомбосховищі. Та за першої ж можливості виїхала з країни. Подейкували, що в Пугачової та Галкіна є нерухомість на Кіпрі та навіть громадянство цієї країни. Тоді Максим відкараскувався від цього, сповіщаючи, що їздили з дружиною просто відпочити, а не купувати нерухомість укупі з паспортами.

Справжнім шоком для широкого загалу стала новина, що Примадонну в листопаді бачили на пункті пропуску на кордоні з рф. Згодом знаменитість засвітилася на московському вокзалі.

Навіщо, Аллі Борисівні знадобилося приїжджати на батьківщину, де її нині приймають не дуже тепло, ніхто не знав, тому стали лунати різні версії. Найімовірніше виглядало припущення, що А.Б. слід розв’язувати питання з продажем замку в Грязі. Але, якщо вірити російським ЗМІ, це вже давно було зроблено, і в маєтку є інший власник.

За кілька днів Пугачова знову виїхала за кордон. Де нині перебуває зірка з дітьми та чоловіком, розкрив син Гаррі. Хлопчик веде власну сторінку в Інстаграмі, тож виклав останні новини про Пугачову та Галкіна – відео з зимовими купаннями та відпочинком на яхті. Оскільки робити подібне в Балтійському морі за нинішніх погодних умов неможливо, виходить, родина все-таки поселилася на Кіпрі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.