Позаздрить навіть Полякова: як виглядає заміський будинок Лілії Ребрик – розкішні апартаменти посеред лісу

Українська акторка Лілія Ребрик може похизуватися своєю нерухомістю. Жінка має квартиру у Києві, дачу за містом, а у 2021 році вона придбала заміський будинок, де наразі триває ремонт.

Лілія Ребрик – одна з найбільш відомих та успішних акторок України. Жінка реалізувала себе, як телеведуча та акторка театру і кіно. Лілія змогла побудувати не лише приголомшливу кар’єру, а й створити міцну родину. Так, вже понад 10 років Ребрик знаходиться у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Вони мають двох спільних доньок, а зовсім скоро у них народиться третя донечка. Зараз Лілія Ребрик знаходиться на 6-му місяці вагітності.

Лілія Ребрик чекає на третю дитину

Очевидно, що для такої великої родини потрібні великі апартаменти. Відомо, що Ребрик і Дикий мають квартиру у Києві та дачу на Київщині. А у 2021 році подружжя придбали великий заміський будинок, про який давно мріяли. Зараз там тривають ремонтні роботи, в будинку ще не можливо жити.

Варто відзначити, що Ребрик з чоловіком та дітьми більшість часу живе не в квартирі у Києві, а на дачі. Саме тому подружжя вирішили придбати ще один будинок, адже їм дуже сподобалось жити на дачі. Відомо, що та сама дача знаходиться у котеджному містечку “Лісове озеро” неподалік Києва. Навколо будинку – сосновий ліс, а сам маєток відгорожений високим дерев’яним парканом.

Лілія Ребрик показала свій заміський будинок на Київщині

Лілія Ребрик ніколи не проводила екскурсію по свому будинку, та телезірка частенько публікує у своєму Інстаграм-блозі домашні фото і відео, де і можна розгледіти її апартаменти.

Так, на прибудинковій території знаходиться невеликий сад з плодовими деревами та кущами малини. Також є теплиця, де акторка вирощує свіжі овочі і зелень.

Лілія Ребрик показала свій заміський будинок на Київщині

Біля будинку є басейн та ігровий майданчик для дітей. Також є невеличкий будиночок для барбекю.

Ремонт у самому будинку сучасний і виконаний у світлих кольорах.

На просторій кухні можна розгледіти розкішні панорамні вікна.

Очевидно, що акторка має відмінний смак.