Екс-чоловік Анни Трінчер Волошин розкритикував Машу Єфросиніну за дорогий одяг та прикраси: “Дуже забавно”

Колишній чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин розкритикував Машу Єфросиніну за її слова у бік своєї ексдружини. Знаменитість дорікнув ведучій за вишуканий одяг і прикраси.

Не так давно відома українська актриса та співачка Анна Трінчер дала інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Знаменитість розповіла про свою професійну діяльність у часи повномасштабної війни, а також висловилась про те, як на неї вплинуло розлучення з чоловіком. Втім, найцікавішим виявилось запитання від Єфросиніної про те, чи доречно зараз публікувати кадри з дорогими подарунками. Така цікавість журналістки обурила колишнього чоловіка Трінчер Волошина.

Волошин розкритикував Єфросиніну

На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість зазначив, що Маша Єфросиніна для інтерв’ю обрала дорогий одяг і прикраси, вартість яких складає не менш як декілька тисяч доларів. На думку Олександра Волошина, з боку журналістки було недоречно та навіть лицемірно дорікати його колишню дружину за те, що вона навіть у часи повномасштабної війни знаходить кошти на одяг і дорогі подарунки.

Відомий український блогер розкритикував ведучу Машу Єфросиніну за її вишукані та дорогі наряди

Крім того, зазначив знаменитий український блогер, вони з Анною Трінчер стовідсотково мають право показувати своїм шанувальникам, як живуть і які речі собі купляють. Олександр Волошин пояснив, що від самого початку повномасштабної війни вони почали активно займатись благодійністю та волонтерством, а тому соромно їм бути не повинно.

Відомий український блогер розкритикував ведучу Машу Єфросиніну за її вишукані та дорогі наряди

“Але коли це [дорікає – прим. ред.] робить Маша Єфросиніна, яка у випуску з Анею сидить у кольє Frolova за п’ятдесят тисяч гривень. І сидить в браслетах Cartier, які коштують тисячу доларів… Ну для мене це верх лицемірства”, – пояснив відомий блогер Олександр Волошин у своєму Інстаграм-блозі.

Знаменитість також додав, що його дратують занадто правильні люди, які здаються такими лише на публіці, перед своїми шанувальниками. Олександр Волошин зазначив, що всі навколо бояться висловитись про це, а він не стидається говорити те, що думає.