Наталія Могилевська народила? Зірка прогулялась із дитиною на Осокорках: малюк називав співачку “мамою”

Відома українська артистка неочікувано з'явилась на вулицях Києва під руку з дитиною, яка називала її мамою. Блогеру вдалось зняти знаменитість на відео.

Особисте життя відомої української співачки Наталії Могилевської завжди цікавило її шанувальників. Знаменитість у свої 48 років залишається незаміжньою та не має дітей. Принаймні, так зірка розповідає, коли таки вирішує відповісти на запитання про романтичне життя, які часто оминає. Нещодавно український блогер побачив зірку в одному з районів Києва з дитиною на руках. Йому вдалось зазнімкувати ситуацію на камеру.

Могилевська з дитиною

Український блогер Gopatsa, який веде свою сторінку з більш як 6 мільйонами підписників у мережі TikTok, розповів цікаві подробиці про Наталію Могилевську. Знаменитість припустив, що зірка могла народити дитину до початку повномасштабної війни. Причиною для такого твердження стало те, що блогер побачив артистку на Осокорках у Києві, поки вона вела дитину за руку до одного з місцевих магазинів.

Відома українська співачка Наталія Могилевська неочікувано потрапила на відео з дитиною
Відома українська співачка Наталія Могилевська неочікувано потрапила на відео з дитиною

Блогер показав кадри, які йому вдалось зробити. На них можна побачити, як Наталія Могилевська і дійсно веде маленьку дівчинку до магазину. Зірка тримає її за руку, поки маля обережно крокує до крамниці. Коли до співачки та дівчинки підбігає собака та хоче “поцілувати” дитину, співачка задля безпеки дитини піднімає її на руки.

Відома українська співачка Наталія Могилевська неочікувано потрапила на відео з дитиною
Відома українська співачка Наталія Могилевська неочікувано потрапила на відео з дитиною

Крім такого відео, знаменитий блогер вирішив прокоментувати побачене. Він запевнив, що чув, як маленька дівчинка називала відому українську співачку “мамою”. Блогер зауважив, що не розуміє, чому Наталія Могилевська приховує від шанувальників настільки важливу частину свого життя. Хоча блогер майже повністю впевнений, що бачив артистку з її рідною дитиною, він припускає, що дівчинка може бути похресницею співачки.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.