23-річна дружина Остапчука Полтавська опустила Єфросиніну на землю: “А Cartier не робить німб із золота?”

Відома українська блогерка та дружина шоумена Володимира Остапчука висловила своє реальне ставлення до Маші Єфросиніної. Катерина Полтавська розритикувала ведучу.

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та журналістка, не так давно втрапила у гучний скандал. Знаменитість дорікнула Анні Трінчер за демонстрацію шикарного життя, поки сама сиділа у прикрасах від люксових українських брендів і Cartier. Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська вирішила відповісти знаменитості. Блогерка чесно висловила все, що думає про знамениту ведучу.

Полтавська розкритикувала Єфросиніну

У властивій собі іронічній манері Катерина Полтавська поцікавилась у підписників, чи не робить Cartier німбів із золота. Блогерка зауважила, що хотіла б подарувати такий Маші Єфросиніній, аби “віддячити” їй за все, що вона робить. У наступній Інстаграм-історії знаменитість детально пояснила, що саме їй не подобається у діях і поведінці Маші Єфросиніної. Так, Полтавська почала з небажання ведучої на початку повномасштабної війни переходити на українську мову.

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська різко розкритикувала Машу Єфросиніну
Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська різко розкритикувала Машу Єфросиніну

Полтавська зазначила, що ведуча вирішила розмовляти рідною мовою лише після шаленої критики у мережі. Здалось дружині Остапчука дивним і те, що знаменитість на своїй сторінці в Інстаграмі опублікувала антирекламу російського серіалу. Хоча ведуча розкритикувала тих, хто його дивиться, вона таки залишила згадку про стрічку. Не могла Полтавська оминути увагою і той факт, що Єфросиніна спокійно ставиться до відпочинку своєї подруги Полякової на теплих островах, поки критикує інших зірок за демонстрацію власного Порше.

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська різко розкритикувала Машу Єфросиніну
Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська різко розкритикувала Машу Єфросиніну

Нагадаємо, що раніше зіркова агенція “Дядя Жора” зазначила, що Маша Єфросиніна готова виступати на новорічних корпоративах. Щоправда, основна умова для ведучої – відсутність у переліку ведучих Володимира Остапчука. Зірка заявила, що більше ніколи не вийде з ним на одну сцену.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.