Оля Полякова показала, як скупляється на столичному базарі: “Мені можна ходити без грошей, все дарують”

Відома українська співачка Оля Полякова завітала на столичний ринок, щоб купити продукти. Та платити співачці не довелося, адже всі продавці її пригощали своєю продукцією.

Українська співачка Оля Полякова вміє не лише співати та ставити фєєричні концертні номери. Артистка – відмінна господарка. Полякова дуже любить готувати і часто балує свою сім’ю смаколиками, які готує власними руками. Так, Полякова дуже любить власноруч випікати хліб, а також готувати страви української кухні. Ще пару років назад Полякова мала власну міні-ферму з козами і виготовляла домашній сир. Звісно, співачка має помічницю по дому, яка зазвичай готує на всю сім’ю та, коли у Полякової є час та натхнення, вона завжди готує сама.

Оля Полякова показала, як скупляється на столичному базарі

Нещодавно Оля Полякова завітала на столичний ринок, щоб купити додому продуктів. Цією подією співачка поділилася у своєму Інстаграм-блозі.

Та, тільки зайшовши на ринок, співачку відразу почали впізнавати, а продавці почали пригощати співачку і давати їй все безкоштоштовно. Так, Поляковій подарували півлітрову банку чорної ікри, стейки і пригостили ікрою морського їжака.

Оля Полякова показала, як скупляється на столичному базарі

Я зрозуміла, що з моєю впізнаваною пикою можна на базар ходити без грошей, бо всі мені щось хочуть подарувати. Ікру чорну подарували, сало подарували, стейки подарували

, – сказала співачка у відео.

Варто відзначити, що Полякова не спроста прийшла на ринок. Артистка вирішила приготувати щось смачненьке і поділитися відео-рецептом зі своїми прихильниками. Що саме їй приготувати, Оля запитала у прихильників.

До слова, Полякова – не єдина артистка, яка іноді скупляється на ринку серед звичайних українців. Так, на базарі ви можете зустріти телеведучого Володимира Остапчука, або ж ресторатора Ектора Браво. Останній, як ніхто інший полюбляє базари, адже там можна знайти овочі та фрукти найкращої якості.