Лобода й Монатік виявилися найдорожчими: просять за новорічний корпоратив шалені гроші з купою нулів

Звісно, кількість корпоративів нині з відомих причин різко скоротилася. Але свята ніхто не скасовував. Тож зірки вже готують гаманці. Скільки коштує помилуватися улюбленим співаком?

Новорічно-різдвяні свята тепер розтягнулися в часі, тож час для корпоративів є. Якщо існує бажання запросити на святкову вечірку якусь зірку, доведеться витратитися серйозно. Апетити у наших представників шоубізу ще ті.

Скільки коштує виступ зірки на корпоративі

У ряді ЗМІ сповістили розцінки на виступи наших селебріті під час новорічних та різдвяних свят. Звісно, гонорар зірки залежить від таймінгу. А ще стороні, яка запрошує, доведеться створити всі необхідні технічні умови для виступу. У багатьох присутній ще й побутовий райдер, якого слід обов’язково дотримуватися.

Це дуже дивно, але нещодавнє повернення Світлани Лободи в Україну зробило співачку №1 за гонорарами. Щоб Свєта вихилялася й співала не більше як годину, доведеться викласти аж 100 тисяч зелених.

Скільки коштує виступ зірки на корпоративі

Запросити Монатіка на приватну вечірку коштуватиме 40 тисяч євро. Йому в спину дихає Макс Барських з 30 тисячами європейських грошей. На цьому ж рівні тримають баланс Тіна Кароль та Вєрка Сердючка. Зовсім “скромно” поводяться Оля Полякова та Настя Каменських. Їхній прайс складає 25 тис.євро.

Не втрачає колишньої популярності й українська попдіва Ірина Білик. Вона готова приїхати на виступ за €20 тисяч. Наталю Могилевську й Потапа з гуртом Mozgi (він ще існує?!) є можливість побачити за 15 тисяч євриків.

Скільки коштує виступ зірки на корпоративі

Відокремився з власним гонораром Олександр Пономарьов, вимагаючи 12 тисяч доларів. Гурт KAZKA тримається приблизно на тому ж рівні – 10 тис.євро. А товариш Пономарьова, з яким вони частенько співають дуетом, DZIDZIO коштує трішки дешевше – $10 тис. Якщо треба брати щось скромніше, обирайте Mamarika за 7,5 тис.дол. чи Shumei – за $7 тисяч.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.