Після чуток про вагітність Маші: Полякова розповіла про важливе поповнення у родині і показала лисого малюка

Оля Полякова поділилася новиною зі своїми шанувальниками через Instagram. Зірка представила нового члена своєї родини - маленького котика, на ім'я Аква, якого привезли з Польщі.

Відома українська співачка Оля Полякова нещодавно поділилась новиною зі своїми прихильниками. На своїй сторінці в Instagram, зірка виклала відео, на якому вона представила нового члена своєї сім’ї – маленького котика, на ім’я Аква.

“Всім привіт, дорогенькі мої! Дивіться, хто у мене приїхав з Варшави?”, каже Оля.

На відео зірка сидить у машині, погладжуючи у руках чотирилапого. Позаду сидить молодша донька співачки Аліса, яка розповідає підписникам про нового улюбленця. Аліса додає, що саме вона привезла котика та продовжує розповідь:

“Хороший кіт, гарний. Його звати Аква”.

Оля доповнює, що Аква – не поляк, але кіт породи сфінкса та ельфа, якого привезли із Польщі.

Полякова розповіла про важливе поповнення у родині і показала лисого малюка
Полякова розповіла про важливе поповнення у родині і показала лисого малюка

Нагадаємо, що нещодавно були чутки про можливу вагітність старшої доньки співачки, Маші. На одному з інтерв’ю Олю запитали, чи готова вона стати бабусею. На що вона відповіла:

“Ні, я про це не думаю. Це тупість”.

Ведучий також поцікавився щодо того, чим зараз займається Марія. Знаменитість відповіла, що її донька самостійно вступила до Berklee College of Music, визнаного найкращим музичним вишем у світі. За її словами, на вступ в цей навчальний заклад претендують сотні тисяч людей, але лише тисяча з них отримує можливість навчання в університеті. Окрім того, співачка пишається тим, що Маша не лише вступила, але й отримала стипендію.

Полякова розповіла про важливе поповнення у родині і показала лисого малюка
Полякова розповіла про важливе поповнення у родині і показала лисого малюка

Оля пригадала історію, як Маша виступати на концерті, але перед ним вона відчула біль в жовчному міхурі. Пізніше виявилося, що у неї відійшов камінь. Хоча її госпіталізували, але Маша настояла, що їй потрібно виступити, лікарі дали дівчині дві години. Артистка порівняла себе з донькою, зауваживши, що вона завжди готова йти до людей при будь-яких обставинах.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.