Астаф’єва зізналась, що на 17 років старша за нового хлопця: “На випускному могла тримати новонародженого”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла про стосунки з новим бойфрендом. Вперше за весь час роману зірка зізналась, яка у них насправді різниця у віці.

Даша Астаф’єва, відома українська артистка, останнім часом дуже мало розповідала про особисте життя. Знаменитість не приховувала, що перебуває у щасливих стосунках із новим бойфрендом. Проте, зірка не стала ділитись подробицями, адже не хотіла “злякати” невимовне щастя, яке з’явилось у неї. Втім, через більш як рік стосунків Астаф’єва наважилась поділитись історією знайомства з новим коханим. Крім того, зірка назвала різницю в їхньому віці.

Астаф’єва про різницю у віці з бойфрендом

У нещодавній розмові з журналісткою Раміною Есхакзай знаменита українська артистка висловилась про своє особисте життя. Знаменитість пригадала, що своє кохання їй судилось зустріти там, де вона його і не чекала. За словами зірки, вона почала відвідувати один із київських спортивних залів, коли працівники “тренажерки” розповіли Астаф’євій, що один хлопець постійно за нею спостерігає. Згодом він написав знаменитості в Інстаграмі з доволі незвичайною пропозицією.

Астаф’єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці

Тоді ще майбутній бойфренд артистки запропонував їй сходити на побачення – на заняття тверком. Даша Астаф’єва зізналась, що раніше їй ніколи не робили таких дивних, але водночас цікавих пропозицій. Зірка погодилась і, як зізналась в інтерв’ю для журналістки, ніколи не пошкодує про таке своє рішення. Тепер артистка перебуває у щасливих стосунках із гідним чоловіком.

Астаф’єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці

До слова, не заважає парі навіть різниця у віці. За натяками знаменитості, вона може бути старшою за свого коханого щонайменше на 17 років.

“На випускному могла тримати свого новонародженого бойфренда”, – пригадала Даша Астаф’єва, як друзі “підкололи” її, коли дізнались, що вона почала стосунки з набагато молодшим чоловіком.

Втім, зізнається зірка, вона не відчуває цієї різниці. Даша Астаф’єва впевнена, коли людина “твоя”, то поруч із нею неможливо відчувати дискомфорт.