У Коляденка нові стосунки, а в Ірини Білик – пропозиція: співачці освідчились прямо у свято Різдва

Відома українська співачка Ірина Білик розповіла, що їй зробили пропозицію прямо на Різдво. Знаменитість поділилась деталями – де та як це відбулось.

Ірина Білик, відома українська співачка, з нагоди свята Різдва поділилась зі своїми шанувальниками свіжими кадрами. Зірка показала, як виглядає сама, а також – продемонструвала свого молодшого сина. Співачка вперше за довгий час поділилась із шанувальниками кадрами своєї підрослої дитини. Втім, найцікавішим виявився опис до публікації – в ньому знаменитість пригадала, як на Різдво їй зробили пропозицію руки та серця.

Білик зробили пропозицію

На своїй особистій Інстаграм-сторінці відома українська співачка Ірина Білик розмістила нову фотографію з сином Табрізом. В описі до кадру артистка привітала шанувальників зі святом Різдва та побажала кожному зі своїх підписників більше натхнення та любові в їхніх життях. Співачка зізналась, що мріє, аби в кожен дім це чарівне свято принесло тепло та омріяний мир. Не забула зірка побажати і здоров’я.

Відома українська співачка пригадала, як колишній чоловік привітав її зі святом Різдва

Крім того, Ірина Білик вирішила поговорити зі своїми шанувальниками про подарунки з нагоди свят. Знаменитість поцікавилась у підписників, який найнезвичайніший презент вони коли-небудь отримували від своїх близьких. Артистка, своєю чергою, зізналась, що їй одного разу зробили пропозицію руки та серця прямо на Різдво. І не будь-де, а у доволі незвичайному місці.

“Наприклад, у мене колись був подарунок – каблучка, освідчення, але у ванній кімнаті”, – пригадала артистка Ірина Білик.

Відома українська співачка пригадала, як колишній чоловік привітав її зі святом Різдва

Варто зазначити, що відома українська співачка не стала розповідати, хто саме з її колишніх чоловіків таким цікавим способом вирішив привітати її зі святом. Втім, додала знаменита артистка, спогади про той день, попри всі можливі проблеми у шлюбі, вона зберігає у серці. Ірина Білик зізналась, що такий презент і дійсно її здивував, а тому вона відповіла “Так”.