Тоня Матвієнко зізналась, скільки має заробляти Мірзоян, аби бути ідеальним чоловіком: “Я ощадлива дружина”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко заговорила про сімейний бюджет. Знаменитість чесно розповіла про те, скільки їй комфортно витрачати щомісяця.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, у нещодавньому інтерв’ю чесно розповіла про фінансову складову стосунків зі своїм чоловіком. Знаменитість висловилась про те, на що вони з Арсеном Мірзояном витрачають гроші у часи повномасштабної війни, а також зізналась, скільки б вона хотіла мати на витрати у спільному бюджеті.

Матвієнко про заробіток чоловіка

Зірка ніколи не приховувала, що у неї з чоловіком – справжня “італійська” родина. Вони легко можуть сказати одне одному, що їх дратує. Втім, є тема, через яку суперечок між закоханими не виникає ніколи. Це тема фінансів. Тоня Матвієнко зазначила, що і вона, і її чоловік приносять у дім гроші. Кожен має власний бюджет, щоправда у закоханих є спільна “шухлядка”.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, скільки хоче витрачати на місяць

Раніше, пригадує Тоня Матвієнко, її чоловік Арсен Мірзоян клав туди більше грошей. Втім, у часи повномасштабної війни знаменитість багато витрачає на донати, а тому у спільний сімейний бюджет вкладає дещо менше фінансів. Проте, зізналась співачка, їм із коханим і дітьми цілком вистачає коштів для проживання. Розповіла зірка і про те, яку суму вона б хотіла бачити у тій самій шухлядці, аби їй було комфортно жити.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, скільки хоче витрачати на місяць

За словами Тоні Матвієнко, грошей ніколи не буває багато, а тому важко назвати суму, яка б покривала всі потреби та бажання її родини. Втім, зірка назвала себе “ощадливою дружиною” і зізналась, що 50 тисяч гривень вистачило б на те, аби вона, чоловік і їхня спільна донька жили у комфорті.

Матвієнко розповіла, що ці гроші вона б витрачала на всі потреби – їжа, бензин, оплата школи, комунальні послуги та інші базові речі й навіть витрати на ті речі, які необхідністю назвати важко.