Де зараз подруга Філіпа Кіркорова колишня киянка Анастасія Стоцька: улюблене місто воліє навіть не згадувати

Багато тих, хто народився в Україні, а потім втік у пошуках кращого у сусідню країну, воліють не помічати сучасних реалій та замовчувати правду. Серед таких осіб колись популярна співачка Стоцька.

“Я завжди з великим задоволенням приїжджаю в це місце, тому що воно  затишне, тепле, рідне…”

Так раніше казала про український Київ співачка та акторка Анастасія Стоцька, яка народилась в ньому і через це вважалася киянкою. Та, вірогідно, народитися недостатньо, для того, щоб залишитися патріотом своєї країни. Хоча, скоріш за все, Україна для неї своєю так і не стала.

“Соромно, але в дитинстві я не читала книг українською мовою, тому не маю словникового запасу”,- якось зізнавалась актриса

Не можна сказати, що ця особа своєю творчістю залишила після себе суттєвий слід у пам’яті шанувальників сучасної музики. Скоріш за все її можуть пригадати у зв’язку з тим, що свого часу вона настирливо позиціювалась як руда подруга екстравагантного та популярного тоді Філіпа Кіркорова.

Де зараз подруга Філіпа Кіркорова колишня киянка Анастасія Стоцька

До 11 років Анастасія проживала з батьками у Києві. Батько працював лікарем-реаніматологом, а мати, родом з російського Ярославля, — художницею.

Вона давно вже мешкає у російській столиці. В одному з інтерв’ю співачка жалілася, що через те, що Україна внесла її за концерти, які вона давала у Луганську та Донецьку у 2018 році, у список “Миротворець”, їй заборонено бувати у “рідних містах”. До речі, ті свої виступи вона й досі з посмішкою називає “безобидними”.

За весь час протиправних дій країни-агресорки Стоцька не змогла з себе видавити слів правди про те, що накоїли її теперішні краяни, жодного разу не висловилась на підтримку українців. Навпаки, коли на сторінці в інстаграмі з’явилися гнівні коментарі користувачів на світлину, де Стоцька хизується розкішшю під час страждань жителів українських міст, співачка обурилась й сприйняла це як нечувану образу.

А от правителю росії вона шле листи з привітанням з днем народження та пишається тим, що народилася “в одну дату” з ним. Називає його “людиною, яка надихає на нові подвиги та творчі справи”