Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, чим він її підкорив: забезпечує і зберігає вірність

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська розповіла, що найбільше цінить у чоловіках і запевнила, що заміжня за ідеальним чоловіком.

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука і, ймовірно, причина його розлучення з другою дружиною. Дівчина молодша за свого обранця на 16 років і зізнається, що Остапчук – її перший чоловік у всіх сенсах.

Катя за освітою журналістка та за фахом дівчина не працює. Зараз Полтавська в процесі відкриття свого невеличкого бізнесу, а в цей час її утримує її зірковий чоловік. Крім того, Катерина встигає активно вести свій блог в Інстаграм, де розповідає подробиці свого особистого життя і публікує свіжі фото та відео.

Катя Полтавська – третя дружина Остапчука

Нещодавно дружина Остапчука вирішила відповісти на питання підписників і розповіла, якого чоловіка вона вважає ідеальним. Дівчина підкреслила, що її чоловік є для неї ідеальним і навела кілька рис, які для неї важливі у чоловіках.

Він має любити мене, а я – його. Він має бути обов’язково спокійним, тому що я також спокійна. Не люблю драми, істерики і скандали. Він має бути відповідальним: відповідати за свої слова, забезпечувати родину. Він має любити дітей і мати хороші стосунки з мамою. Він має бути головним у родині, але й поважажти мою думку. Він має допомагати мені у побуті. Він має бути вірним і мати сімейні цінності. Він має приділяти мені багато уваги й приймати мою надмірну тактильність. Він має поважати людей, не бути пихатим. Він не має палити і часто вживати алкоголь.

, – зазначила Катя.

Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, чим він її підкорив

Хоча Катя і цінує у чоловіках вірність та з Остапчуком вона почала зустрічатися, коли він був ще у шлюбі з другою дружиною Христиною Горняк. Цей факт Полтавська довго заперечувала та нещодавно Христина Горняк підтвердила це, показавши свідоцтво про розлучення у день, коли Остапчук і Полтавська святкували свою першу річницю стосунків. Виявилось, що ці дати співпадають.