Віталій Білоножко помер на 71-му році життя: у народного артиста залишилися дружина, двоє синів та онуки

Про смерть народного артиста України Віталія Білоножка сповістив Буринський міський голова Віктор Ладуха, звідки родом відомий співак. Знаменитості не стало на 71-му році життя.

Віталія Васильовича Білоножка не стало 9 січня 2024 року. Ще 1 червня 2023-го родина артиста відзначила 70-річний ювілей. А тепер серце співака перестало битися.

Дитячі роки Віталія минули на Сумщині. Він закінчив музичну школу по класу акордеона й поступив на навчання до Сумського музичного училища. Продовжив здобувати музичну освіту в Київській консерваторії.

Віталій Білоножко помер на 71-му році життя

Певний час Білоножко працював у Чернігівській філармонії. Згодом співав у столичному театрі на Подолі. З 1981 року був солістом Держтелерадіо. Першими піснями співака були твори Дунаєвського “Все пройдет” та “Городские цветы”. Надалі Віталій почав співпрацювати з Олександром Злотником та Олександром Осадчим. Тож репертуар поповнився новими сучасними творами.

Віталій Білоножко помер на 71-му році життя

Дружина Світлана до заміжжя працювала співачкою оперети. Згодом пройшла конкурс на дикторку УТ-1. З 1994 року подружжя стало записувати спільні дуети й виїжджати на гастролі вдвох. За рік Віталій Васильович став народним артистом України.

Віталій Білоножко помер на 71-му році життя

За 5 років спільними зусиллями створили пісенний фестиваль “Мелодія двох сердець”. У програму запрошувалися відомі люди, які приходили з членами родини й виконували пісні. Ці концерти мали шалену популярність.

Подружжя прожило разом понад 40 років. Виростили двох синів Георгія та Євгена. Онуків було названо на честь дідуся та бабусі. На рахунку Віталія Білоножка 6 компакт-дисків, на яких записана вся антологія його пісень за 43 роки творчої діяльності.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.