В українській хустці і на лижах: Ольга Сумська показала, як відпочиває з донькою в Австрії без Борисюка

Відома українська акторка Ольга Сумська у своєму Інстаграм-блозі поділилася кадрами з відпочинку на гірськолижному курорті в Австрії зі своєю молодшою донькою Ганною.

На новорічні свята багато українських зірок відправилися на відпочинок. Хтось поїхав у теплі краї, як от Ксенія Мішина з сином, а хтось – на гірськолижні курорти. Так, співачка Тіна Кароль разом зі своїм сином Веніаміном відправилися у Буковель, а співачка Камалія та акторка Ольга Сумська вирішили відпочити на гірськолижному курорті за кордоном.

Так, у своєму Інстаграм-блозі Ольга Сумська поділилася кадрами з відпочинку в Австрії. Туди вона відправилася разом зі своєю молодшою донькою Ганною. Ольга оприлюднила кілька світлин і показала, як вони з Ганною катаються на лижах, катаються на підйомнику і милуються неймовірними засніженими краєвидами.

Ольга Сумська похизувалася відпочинком на гірськолижному курорті з донькою
Ольга Сумська похизувалася відпочинком на гірськолижному курорті з донькою

На знімках Сумська позує у спеціальному гірськолижному костюмі, але при цьому її образ довершує український аксесуар – хустка.

До слова, всього тиждень назад Ольга Сумська з донькою і чоловіком Віталієм Борисюком відпочивали в українських Карпатах. А ось в Австрію акторка відправилася вже без чоловіка.

Варто відзначити, що Ольга Сумська дуже близька зі своєю молодшою донькою Ганною. Дівчина ще проживає разом з батьками, а також працює з ними. Як відомо, у минулому році донька Сумської закінчила навчання в Університеті театру і кіно ім. Карпенка-Карого, де свого часу вчилася і сама Сумська. Зараз Ганна виступає у театрі і разом з батьками їздить по містах України з виставою “За двома зайцями”, де грає Кралю-Галю.

Ольга Сумська показала красуню-доньку від Віталія Борисюка
Ольга Сумська показала красуню-доньку від Віталія Борисюка

А ось, що стосується старшої доньки Сумської Антоніни Паперної, то акторка вже 2 роки не має змоги бачитися ні з нею, ні з онуками. Антоніна вже багато років проживає в росії і навіть після початку повномасштабної війни в Україні Паперна не покинула країну-агресорку.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.