Шоумен Юрій Горбунов розповів, що став модератором на спартакіаді для дітей у Бучі: “Це було дуже емоційно”

Юрій Горбунов поділився серією нових світлин зі своїми підписниками в Instagram. Ведучий розповів про те, як пройшло відкриття територіальних спортивних змагань для дітей у місті-герої Буча.

Український телеведучий, актор і чоловік Катерини Осадчої, Юрій Горбунов, став одним з тих знаменитостей, які вирішили залишитися в Україні після початку повномасштабного вторгнення та активно допомагає ЗСУ. Артист регулярно бере участь у благодійних виступах, проводить аукціони й підтримує постраждалих від російської агресії.

Недавно Юрій розмістив кілька нових фотографій у своєму Instagram, на яких продемонстрував, як пройшло відкриття територіальних спортивних змагань у Бучанській гімназії №9. Телеведучий поділився своїми емоціями та розповів про мету цього проекту.

Спортивний захід “Пліч-о-пліч”, проведений за ініціативою президента України, був надзвичайно важливим для дітей, адже об’єднав школярів з усіх куточків нашої країни. Юрій Горбунов розповів, що мав змогу бути модератором, отримав багато позитивних емоцій, і був щасливий допомогти талановитим школярам.

“Я був модератором на цьому заході, і це було дуже емоційно! Радий підтримати юних спортсменів!”, – пише Горбунов.

Також знаменитість пояснив мету цього заходу. За його словами, такі конкурси виховують лідерські якості. Проте він зазначив, що все ж найголовніше це те, що, займаючись спортом, діти психологічно розслабляються, а це дуже важливо.

Юрій Горбунов розповів, що став модератором на спартакіаді для дітей

“Найголовніше — дати дітям можливість отримати задоволення від спорту”, – додав ведучий.

У серії прикріплених фото можна побачити команди, які брали участь у змаганні. Горбунов зазначив, що було 11 команд з футзалу. Крім того, на зв’язку були школярі з Києва, Дніпра, Одеси та Львова.

“І в кожному регіоні свій вид спорту”, – підкреслив Юрій.