16 щасливих років — Віталій Козловський розповів про втрату дорогого члена сім’ї: “Пухнастої доці”

Віталій Козловський розповів про важку втрату у своїй сім'ї. Пішла з життя його домашня улюблениця — киця на прізвисько Кася, яку співак лагідно називав "доцею".

Відомий український співак і військовослужбовець Віталій Козловський повідомив про трагічну звістку у своїй сім’ї. Про це артист поділився зі своєю аудиторією в соціальній мережі Instagram.

Недавно Віталій опублікував новий допис, у який додав серію архівних фотографій разом зі своїм домашнім улюбленцем — милою кицькою на прізвисько Кася. Свою публікацію виконавець підписав із сумом, повідомивши про смерть котика.

“Не стало нашої пухнастої “доці” Касі”, – поділився артист.

У дописі можна побачити фотографії та відео з Касею на різних етапах її життя. Віталій розповів, що кицька була членом його сім’ї та свідком важливих моментів. Разом з родиною артиста вона прожила 16 років.

Судячи зі слів виконавця, зараз він боляче переживає цю втрату, зізнаючись, що чотирилапа була для нього “терапією від самотності”.

“16 твоїх щасливих років життя, а для мене це була безумовна любов й терапія від самотності, – пише Віталій.

Віталій Козловський розповів про втрату дорогого члена сім’ї

Прихильники Віталія підтримали його у цей складний період. Також виразили свої співчуття українські знаменитості, такі як Ольга Сумська, Павло Зібров, Ольга Цибульська та багато інших.

  • “М’якеньких хмаринок цій рудій красунечці”.
  • “Шкода пухнастика м’яких хмаринок”.
  • “Мої щирі співчуття. Вона прожила довге котяче життя”.
  • “Сил Вам пережити втрату маленької подруги”.
  • “Легких хмаринок Касі”.
  • “Пухкеньких хмаринок манюні”.

Нагадаємо, що недавно сумну новину про смерть своєї собачки повідомила співачка Джамала. Пішла з життя її домашня улюблениця Баду. Знаменитість показала своїм підписникам кілька архівних світлин з чотирилапою та розповіла, що ця втрата для неї дуже важка.