Багатодітні батьки шоу-бізнесу: Осадча і Горбунов, Віктор Павлік та інші зірки, хто не пожертвував карʼєрою

Українські артисти, які стали багатодітними батьками, але не поставили хрест на професійному розвитку та кар'єрному зросту. Хто з зірок вдало поєднує батьківство та шоу-бізнес?

Український шоу-бізнес відомий своїми талановитими артистами, які вдаються до різних способів, щоб знайти баланс між своєю професійною кар’єрою та особистим життям, зокрема вихованням дітей. Однак, серед знаменитостей є ті, хто навіть у статусі багатодітних родин знаходять шлях до успіху та визнання.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Осадча показала, як з Горбуновим виховує дітей
Осадча показала, як з Горбуновим виховує дітей

Ця знаменита телеведуча та її не менш відомий чоловік, які мають трьох синів. Старшому Іллі вже 21 рік, і він народився у Каті Осадчої з чоловіком від першого шлюбу, тоді як молодші Іван та Данило народилися у шлюбі Каті та Юрія. Хоча наймолодшому сину зірок лише два роки, маленька дитина не стала на заваді карʼєрного росту.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут — мама трьох дітей
Ольга Фреймут — мама трьох дітей

Ця відома телеведуча має трьох дітей від двох різних чоловіків. Її старша донька, Злата, перебуває у Лос-Анджелесі, здобуваючи освіту, тоді як молодші діти, Євдокія та Валерій, виховуються разом з матір’ю за кордоном. Інколи Олю Фреймут помічали у Лондоні, але вона утримує в секреті точну інформацію про своє місцеперебування від публіки.

Віктор Павлік

Віктор Павлік — співак та багатодітний батько
Віктор Павлік — співак та багатодітний батько

Український співак, який одружувався чотири рази, також є батьком дітей від кожного шлюбу. Віктор Павлік виховує дітей з різних стосунків, серед яких є й ті, хто слідує його музичним слідам, як Олександр Павлік. Однак, є і ті, хто уникає публічності, як Христина, донька від другої дружини.

Андрій Доманський

Андрій Доманський виховує одного сина та декілька доньок
Андрій Доманський виховує одного сина та чотири доньки

Цей знаменитий телеведучий має п’ятьох дітей від трьох різних дружин. Чотири з них доньки, а єдиний син — Василь. Його родина також є прикладом успішного збалансування батьківства та кар’єри в шоу-бізнесі, оскільки Андрій не приховує, що допомагає усім своїм дітям знайти свій життєвий шлях.

Популярне

Схожі статті

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.