Замість сім’ї і дітей – вільні стосунки: 36-річна Леся Нікітюк розповіла про свого нового бойфренда

Телеведуча Леся Нікітюк вперше за довгий час заговорила за особисте життя. Жінка зізналася, що має партнера та перебуває з ним у вільних стосунках.

36-річна телеведуча Леся Нікітюк ніколи офіційно не була заміжньою і не представляла публіці своїх кавалерів. Відомо, що жінка планувала вийти заміж, коли їй ще не було 30 і навіть була зарученою. Нареченим Лесі був її сусід, який жив в квартирі навпроти. Відомо лише те, що він успішний київський бізнесмен. Не зважаючи на те, що Нікітюк мала досить серйозні стосунки з цим чоловіком, навіть тоді вона його не показувала публіці. Телеведуча розійшлася зі своїм нареченим ще до весілля. Причиною розставання були сварки через публічність та щільний графік телеведучої.

36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках

Багато років поспіль Леся Нікітюк залишається самотньою, хоча й не приховує, що мріє вийти заміж. Сама телеведуча зізнається, що має досить складний характер і багато запитів до майбутнього чоловіка, саме тому їй так важко когось знайти.

Та нещодавно, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Леся зізналася, що перебуває у вільних стосунках. Тобто, телеведуча зустрічається з чоловіком і може паралельно зустрічатися ще з кимось, без зайвих зобов’язань.

Конкретно зараз я у вільних стосунках

, – зазначила Леся Нікітюк.

36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках

Варто відзначити, що телеведуча не приховує, що мріє вийти заміж і народити дітей. Зараз всю свою любов вона віддає своїм племінницям, а також домашній тваринці – песику Рафіку. І хоч особисте життя Леся не зовсім клеїться, з кар’єрою у неї все гаразд. За останні роки вона стала справжньою зіркою Нового каналу, а за її особистим блогом в Інстаграм стежать понад 2 мільйони підписників. Глядачі полюбили Нікітюк не лише за її талант, а й за харизму. простоту та відмінне почуття гумору.