36-річна Леся Нікітюк припала в обійми відомого красеня на очах у всіх: на його дружину уваги не звертає

Популярна телеведуча Леся Нікітюк показала шанувальникам себе в обіймах не менш відомого чоловіка. Ким приходиться пані Лесі загадковий та знаменитий красень?

Світ українського шоу-бізнесу знову вразив своїх шанувальників несподіваною зустріччю “колишніх”. Відома телеведуча Леся Нікітюк здивувала своїх прихильників обійнявши на публіці одного з найпопулярніших чоловіків країни. Ця мить залишила усіх глядачів у захваті та і сама Леся ледь змогла стримати емоції. Ким приходиться телеведучій загадковий красень?

Леся Нікітюк припала в обійми одруженого красеня
Леся Нікітюк припала в обійми одруженого красеня

Ним виявився Сергій Притула, відомий актор, ведучий телепрограм, а зараз впливовий громадський та політичний діяч. Нікітюк разом з Притулою ділили одну сцену на шоу “Хто зверху” не один сезон і встигли закохати в себе мільйони глядачів.

З початком повномасштабного вторгнення Сергій Притула залишив знімання в розважальних проєктах та спрямував свою діяльність у політичну сферу. Проте нещодавно прийшов провідати подругу і колегу прямісінько на знімальний майданчик. Леся була вражена та ледь змогла втримати сльози.

Ведуча завжди була відома своєю енергією та позитивним настроєм, які вона дарує своїм глядачам у кожному виступі. Її витончений смак до моди та стильний образ завжди привертали увагу публіки. Щодо Сергія, він давно славився своєю веселою та жартівливою натурою, яка робила кожне шоу неймовірно цікавим для глядачів. Поєднання їхніх талантів, енергії та харизми на екрані завжди приносило успіх, але мало хто уявляв, що за кадром їх відносини перейшли на новий рівень.

Притула прийшов провідати подругу Лесю Нікітюк на знімальний майданчик
Притула прийшов провідати подругу Лесю Нікітюк на знімальний майданчик

Колегам неодноразово приписували палкий роман, навіть попри те, що Притула сімʼянин і разом з дружиною Катериною виховує двох доньок. На сцені партнери неодноразово зізнавалися один одному і в коханні, і в ненависті, але шанувальники не помилилися. Окрім роботи їх дійсно обʼєднує дещо більше – дружба. І дійсно, їхня дружба сягає глибше, ніж можуть передати камери та екрани. Вони є взірцем того, як можна зберегти та підтримувати справжні звʼязки в цьому жорсткому та неспокійному світі шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.