Де зараз Дені Байсаров — молодший син Христини Орбакайте та онук російської примадонни Алли Пугачової

Про таких як Дені Байсаров кажуть, що вони народилися зі срібною ложкою в роті. Та чи могло б бути інакше, якщо примудрився з'явитися на світ у такій родині?

Мати хлопця — відома співачка Христина Орбакайте, народила другого сина від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Що вже казати про те, що його бабця — легенда  та примадонна російської естради Алла Пугачова. Така зіркова та багата дитина з пелюшок приковувала до себе увагу широкого загалу.

Чеченський онук примадонни

Щоправда, не можна сказати, що ріс Дені у повноцінній та щасливій родині, тому що після розлучення батьків його, 11 річну дитину, судом до себе на виховання забрав батько. Отже, змінити ці обставини у Пугачової не вистачило впливу.

Важко сказати, як дорослішав хлопець, наскільки не вистачало йому материнської та бабусиної турботи, тому що цю тему ніколи його зіркова родина широко не висвітлювала. Хоча примадонна в інтерв’ю жалілась на те, що онуку не дозволено бачитися з мамою.

Але, хай там як, Дені зростав та виховувався загалом батьком і в 16 років став курсантом чеченського кадетського корпусу. Та армійське навчання полишив через рік й відправився у Лондон, де згодом став навчатися у Лондонському філіалі при Чиказькому університеті, здобуваючи економічну освіту за 50 тисяч доларів на рік.

Після того проживав у Лондоні, але часто навідувався до бабусі у її маєток в росії. Але вже у 2020 році повернувся на батьківщину й зайнявся власним бізнесом.

Чеченський онук примадонни. Скриншот фото з Мережі

Та з 2022 року парубок наче пропав з радарів. Після того як його родина по материнській лінії — бабуся Алла, мама, старший брат Нікіта Пресняков, залишила росію, про Дені не стало чутно. Відомо було тільки те, що він залишив бізнес і стрімко виїхав за кордон.

Втім, за останніми даними зараз молодший син Орбакайте проживає в Нью-Йорку недалеко від матері, яка мешкає там відтоді як вийшла заміж за нинішнього чоловіка Михайла Земцова і зараз виховує 11-річну дочку від цього шлюбу Клавдію.