Таке бачив тільки Дантес: Даша Кацуріна засвітила в мережі фотографію, яка точно не для публічності

Колишня дружина ресторатора Кацуріна показала відверту світлину, повз якої не зміг пройти навіть Дантес. Які сьогодні стосунки у знаменитостей після розлучення?

Світ знаменитостей завжди наповнений несподіванками та яскравими подіями, а бізнес-леді Даша Кацуріна неодмінно знає, як залишатися в центрі уваги публіки. Недавно колишня дружина ресторатора Міші Кацуріна вразила своїх фоловерів відвертою фотографією, на якій вона майже без одягу та білизни, але прикривши свої форми емодзі у вигляді броколі. Цей креативний хід зацікавив шанувальників та викликав безліч коментарів.

Даша Кацуріна показала те, що бачить тільки Дантес

Не лише сама фотографія стала предметом обговорення, але й коментар Володимира Дантеса, колишнього чоловіка Наді Дорофєєвої, який не пройшов повз цю світлину.

“Я веган! Броколі — моя слабкість”, – написав співак.

Даша Кацуріна засвітила в мережі особисте фото

Даша та Міша розлучилися у 2022 році, практично в той же час, що і Надя з Вовою. Цікаво, що обидві пари вирішили виправити свої розбите серця, обмінявшись партнерами, як би грубо це не звучало. Проте, з часом вони знову зазнали щастя, але тепер в обіймах інших. Хоч після розриву відомих пар пройшло майже два роки, дехто з прихильників знаменитостей й досі не може змиритися з їхнім розривом. На каналі Михайла глядачі коментують, що він втратив не тільки дружину, а й однодумця, і Надя Дашу замінити не зможе.

Попри все, сьогодні обидві пари виглядають щасливими, і не можна не зауважити, що подібні випробування зміцнюють стосунки та дозволяють знайти новий шлях до особистого щастя. Даша Кацуріна та її колишній чоловік Міша продовжують вражати світ своєю енергією та креативністю, а їх нові партнери щиро підтримують їх у цьому. Недоброзичливці будуть завжди, а бути щасливим — це задача сьогодення.