“Любов”: Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком і показав, як обіймає чималий животик (Фото)

Віталій Козловський показав зворушливе фото та поділився, що вперше стане батьком. Про це знаменитість розповів на своїй сторінці в Instagram.

Український співак Віталій Козловський, який набув популярності завдяки участі в програмі “Караоке на майдані” та проекті “Шанс”, готується вперше стати батьком. Цією новиною артист поділився з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.

Так, сьогодні, 22 березня, артист опублікував новий пост у своєму фотоблозі, де показав зворушливу фотографію, на якій позує разом з коханою. На знімку можна побачити чималий животик дружини Віталія, який пара мило обіймає. Таку світлину співак вирішив підписати коротко, виразивши теплі слова для своєї обраниці:

“При надії. Мій сенс. Стимул. Любов”

Віталій нечасто ділиться моментами особистого життя, тому ця новина привернула увагу його фанатів і викликала фурор серед прихильників зірки. Хоча допис з’явився недавно, він уже зібрав велику кількість вподобайок і коментарів. Фанати висловлюють щирі привітання Віталію та його дружині:

  • “Вітаю вас. Сьогодні це найкращі новини”.
  • “Безмежно радію вашому щастю”.
  • “Нехай у вашому житті будуть тільки хороші новини”.
  • “Будьте щасливі в мирі та злагоді. Це неймовірні новини”.
  • “Дуже гарна новина. Ви цього заслуговуєте”.
Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком

Нагадаємо, що недавно, у свій день народження, 6 березня, 39-річний Віталій повідомив, що одружився, але свою обраницю вирішив приховати від публіки. В мережі почали з’являтися чутки про батьківство артиста, а згодом кілька українських ЗМІ підтвердили інформацію, що дружиною Віталія Козловського стала Юлія Бакуменко, яка є піар-менеджером співака.

Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком

Відомо, що Віталій та Юлія вже протягом багатьох років успішно співпрацюють разом. Окрім того, 36-річна дівчина є шанувальницею творчості співака.