78-річний Юрій Рибчинський відзначив 55 років весілля: молодят привітав Павло Зібров та інші знаменитості

Павло Зібров у своєму Інстаграм-акаунті привітав зі смарагдовим весіллям поета Юрія Рибчинського та його дружину Олександру. Прожити разом 55 років вдається далеко не кожному подружжю.

Поет Юрій Рибчинський одружився з гімнасткою Олександрою 1 квітня 1969 року. А вже у грудні вони стали батьками первістка Євгена. Відтоді пара не розлучалася. Не менш довгим є й творчий шлях митця.

Павло Зібров привітав Юрія Рибчинського зі смарагдовим весіллям

На вірші Рибчинського написано півтори сотні пісень. За щастя виконати їх вважають Наталя Могилевська, Наталя Бучинська, Софія Ротару, Василь Зінкевич і ще купа відомих виконавців.

Син Євген привітав тата Юрія Рибчинського й маму Олександру зі смарагдовим весіллям

Павло Зібров теж у цьому числі. Під час святкування співак виконав знаменитий “Хрещатик” та інші культові пісні маестро. У своєму Інстаграмі він виклав світлину, де разом із дружиною Мариною вітають ювілярів, яким вдалося відзначити 55-річчя з дня весілля, відзначивши:

“Дай Боже миру, добра, щастя, кохання, натхнення та міцного здоров’я вашій родині!”

До цих теплих слів, окрім доньки Павла Миколайовича Діани, приєдналися Віталіна Ющенко:

“Многая Літа Любові!”

Катерина Бужинська:

“Найкращі!!!”

Оксана Пекун:

“Вітаю ЩИРО!”

А син Євген виклав фото батьків у себе у Фейсбуці, підписавши коротко:

“Поздоровляю, мої ріднесенькі!”

На жаль, самому Євгену Юрійовичу не вдалося з першої спроби створити таку ж міцну сім’ю. Другий шлюб теж протримався 10 років і розпався. Сину від батька передався талант писати чудові вірші.

Саме на текст Євгена Рибчинського написано композицію “Я твоя”, яку виконує Наталя Могилевська. Дивно, що після тісної співпраці з батьком та з сином співачка не привітала Юрія Рибчинського зі смарагдовим весіллям. Можливо, зробила це особисто чи якимось іншим чином, але в Інстаграмі й словом не прохопилася.