Перші фото з животиком: вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше та показалась при надії

Іванна Онуфрійчук поділилась, що разом зі своїм коханим чоловіком чекають на народження першої дитини. Про це телеведуча розповіла в інтерв'ю журналу Viva.

Українська телеведуча, модель та акторка Іванна Онуфрійчук повідомила, що очікує на народження своєї першої дитини. Цією радісною новиною вона поділилася з читачами на своїй сторінці в Instagram та в інтерв’ю журналу Viva.

Так, сьогодні, 10 квітня, 37-річна Іванна опублікувала новий пост у своєму фотоблозі, де поділилася кадрами фотосесії з коханим чоловіком, на яких позує з чималим животиком. А у своєму дописі вона відзначила, що здійснилась їхня найбільша мрія.

“Наша найбільша мрія, що здійснюється і наповнює світлом”, – підкреслила знаменитість.

Також у своїх instagram-stories ведуча відомого шоу “Танці з зірками” оприлюднила декілька кадрів з інтерв’ю, яке надала журналу Viva. У бесіді з журналістом зірка розповіла, що материнство було найбільшою мрією її життя. Сьогодні Іванну переповнюють емоції, адже вона безмежно щаслива.

Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше

У зазначеному інтерв’ю Іванні поставили питання, чи думала вона про те, як виховуватиме дитину та якими цінностями буде навчати. У відповіді знаменитість зауважила, що для неї важливо, щоб дитина знала своє коріння.

Прихильники пораділи за улюблену телеведучу та висловили щирі побажання для її родини в коментарях під постом. До теплих привітань приєднались й колеги Іванни.

  • “Найсердечніші вітання”.
  • “Щастя вашій родині, здоров’я матусі та малюку”.
  • “Надзвичайно гарні новини”.
  • “Вітаю, які прекрасні новини”.
  • “Чекаємо маленьке сонечко у цей світ”.
Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше

Нагадаємо, Іванна Онуфрійчук разом з чоловіком, казахським підприємцем, Алмазом проживають у Швейцарії. Там знаменитість займається благодійною організацією, яка надає підтримку постраждалим від російського вторгнення.