Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Ані Лорак, відома артистка родом з України, повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі сумну новину. Батько Кароліни Куєк помер на Чернівеччині у віці 77 років. Зірка вшанувала пам’ять рідної людини та показала підписникам їхнє спільне фото.

Помер тато Ані Лорак

В особистому Інстаграм-блозі знаменитості з’явилась публікація з фотографією, на якій вона позує в компанії свого батька Мирослава Куєка. Ані Лорак показала, яким він був у молодості – задовго до того, як відійшов у вічність.

Зірка стояла поруч, ще зовсім юна артистка щось розповідала батькові, поки він уважно дивиться на свою донечку. В описі до нової публікації Ані Лорак не стала ділитись подробицями, а лише коротко, втім емоційно зазначила, що її батько назавжди залишиться в її серці.

Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка
Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка

Наразі відомо лише, що Мирослав Куєк, публіцист, журналіст і літератор, помер у віці 77 років 18 квітня 2024 року. Останні дні свого життя чоловік провів у Чернівецькій області, у місті Кіцмань. Саме там і зупинилось серце українського журналіста. Про причини смерті батька відомої співачки Ані Лорак його рідні наразі не повідомляють.

Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка
Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка

У коментарях до нової публікації Кароліни Куєк публіка розділилась на декілька таборів. Поки одні співчували втраті артистки, інші продовжували ставити їй питання й засуджувати через рішення залишатись у москві в період повномасштабної війни.

Нагадаємо, що Ані Лорак потрапила під хейт через те, що після 24 лютого 2022 року продовжила будувати кар’єру в росії, замість того, аби засудити дії російської армії та виїхати з країни.

Популярне

Схожі статті

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.

“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.