Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Потап виклав у мережу TikTok коротеньке відео, де наводить ранковий марафет перед люстерком. Та поводився продюсер трішечки неадекватно. Замість шампуню налив на лису голову склянку молока.

Ті, хто стежать за творчістю POTAP та його дружини NK, знають, що Каменських анонсувала новий іспаномовний кліп із назвою MOLOKO. От благовірний і вирішив, що треба підтримати Настю й скупався у молоці.

Потап помив голову молоком, а не шампунем

Можливо, подібний епатаж у когось і викликав захват, та хейту цей вчинок спровокував набагато більше. Виконавиці теж дісталося на горіхи. Кліп ще не вийшов, але Настя показала деякі шматочки відео з приспівом.

На ньому знаменитість вбрана у шкіряний костюм. Ліф виділений сріблястою тканиною й прикрашений червоними пипками. NK співає і робить характерні рухи, неначе підтримує бюст. Зрозуміло, що асоціює себе з корівчиною, яка щодня дає відерце молока господарям.

Потап помив голову молоком, а не шампунем

Звісно, тут же на співачку налетіли хейтери, мов шуліки. Та Насті, здається, байдуже на негативні коменти. Вона виклала в Інстаграм ще одне відео, де двоє котів начебто обговорюють її пісню.

Муркотики називають поведінку артистки “неподобством”, бідкаються, що “з Потапом було краще”, що вони “могли б написати кращу пісню”. А ще котам дуже не сподобалося, що Каменських робить рухи, неначе злизуючи з руки молоко – плагіатить їхню поведінку. Схоже, вдоволеним залишився лише Олексій, який дав такий комент:

“Настю – розливай! Moloko рве Інтернет! Паплюж хейтерів, люби фанів! Інші вирішать самі”.

Отже, молокоепопея триває. Чекаємо на нові зашквари.