34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Після розлучення з Тіною Антоненко Тарас Цимбалюк недовго перебував на самоті. Зовсім трішки приховував нову обраницю від загалу, інтригуючи світлинами з обіймами та сплетінням рук.

Урешті назвав особу коханої – рестораторка Світлана Готочкіна. Відтоді пара разом. Та хоч голубки не поспішають ставати на весільний рушник, частенько проводять час сумісно. Звісно, як справжній чоловік, зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” готує для Світлани сюрпризики.

Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки для коханої

Та от біда. Вже двічі Цимбалюк дарує Готочкіній каблучку, а вона не підходить дівчині за розмірами. Уперше жінка, приємно вражена увагою знаменитого чоловіка, тільки посміялася. Та коли Тарас знову не вгадав із розмірами, кохана взяла подарунок у руки, приміряла й змушена була натягнути каблучку на вказівний пальчик. А милого відчитала:

“Запам’ятай врешті-решт розмір моїх пальців, щоб не міняти вже вдруге каблучку”.

Звісно, закоханий чоловік обіцяв виправитися. З моменту, коли Тарас розлучився з Тіною, минуло 4 місяці, як його серце заполонила імпозантна білявка. Актор тоді якраз уникав спілкування з жіноцтвом і навіть “синтетично закривав жалюзі”, не підпускаючи слабку стать й близько.

Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки для коханої

Та кохання наскочило, звідки не очікував. У Цимбалюка з Готочкіною була одна спільна знайома. Якось вони лайкнули пости одне одного, потім списалися в мережі. І пішло-поїхало. Невдовзі віртуальний роман перетворився на реальні стосунки. Тарас хвалиться:

“Мої стосунки зі Світланою перевершили мої очікування взагалі від моїх наступних стосунків. Я хочу все це діло якось вберегти”.