Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Сергій Притула, відомий український ведучий і громадський діяч, зробив свою кар’єру на вітчизняному телебаченні. Знаменитість багато років поспіль залишався ведучим різноманітних проєктів та актором у серіалах і фільмах.

Чому Притула пішов з Хто зверху

Втім, кар’єра на розважальному телебаченні в артиста завершилась 2022 року. Тоді Сергій Притула оголосив, що має намір направити всі свої сили на громадську діяльність. Відомий український ведучий започаткував власний благодійний фонд, яким займається і досі.

За словами Притули, він міг би працювати на радіо, але задля того, би висвітлювати благодійні та громадські ініціативи. А ось із розважальною сферою знаменитість вже давно закінчив. Притула не припускає, що повернеться на телебачення для того, аби смішити глядачів.

У мережі розповіли, чому Сергій Притула насправді пішов із шоу Хто зверху

Сергій Притула запевняє, що не шкодує про те, що витратив так багато років на цю сферу й вдячний за те, що це було в його житті. Втім, розповів чоловік в інтерв’ю для Єфросиніної, повертатись він не планує.

Хоча у мережі ходило чимало чуток щодо того, чому насправді Сергій Притула міг піти з проєкту, ні він, ні його колеги цього поголосу не підтвердили. Знаменитість завжди казав, що єдиною причиною такого його рішення стало бажання допомагати людям не сміятись, а виживати.

У мережі розповіли, чому Сергій Притула насправді пішов із шоу Хто зверху

Нагадаємо, що зараз головними зірками телепроєкту “Хто зверху?” є Леся Нікітюк, відома українська блогерка та актриса, а також актор і блогер Богдан Буше. Знаменитості разом створюють нові випуски розважального шоу, даруючи можливість посміятись навіть у непрості часи.